Oplev glæden ved et havemøbelsæt til 8 personer

Hvis du er vild med at invitere hele familien eller alle vennerne forbi til en omgang grill, så har du brug for mange siddepladser. Her kan et havemøbelsæt til 8 personer være den helt rette løsning. Byd dine kære på behagelige siddepladser og praktisk bordplads med et havemøbelsæt fra Bilka.dk. 

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde det, du leder efter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smukke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Få plads til alle med et havemøbelsæt til 8 personer 

Har du en stor familie? Eller elsker du bare at have mange på besøg? Når dagene bliver længere, og temperaturen stiger, er det helt naturligt for mange danskere at ville tilbringe mere tid udendørs. Tag dine gæster med ud på terrassen eller ud i haven med et praktisk havemøbelsæt til 8 personer fra Bilka.dk. 

Her får du både mulighed for at samle alle dine nære til en kop kaffe og en bid kage, mens verdenssituationen bliver vendt. Eller hvad med at hive din gasgrill frem og fremtrylle lækre grillretter for dine gæster? Et havemøbelsæt åbner for flere muligheder, da det både er et behageligt sted at hænge ud men samtidig også det optimale sted for et måltid eller en drink. 

Pift haven op med et fint havemøbelsæt 

Når du vil have plads til otte personer, kræver dit havemøbelsæt naturligvis lidt ekstra plads. Har du en stor have eller terrasse, så er det dog intet problem, og du kan roligt samle alle dine nære dag efter dag.   

Har du lidt ekstra plads? Så kan du gå på jagt til lidt ekstra udstyr til det udendørs areal. På Bilka.dk kan du nyde godt af ubegrænset returret, så hvorfor ikke gå på opdagelse i blandt andet: 

  • Parasoller, der kan give lidt ekstra skygge på de virkelig varme sommerdage. 
  • Havestole, hvis du har brug for lidt flere siddepladser.  
  • Bløde hynder, så dine gæster kan sidde endnu mere behageligt. 
  • Terrassevarmere, der kan byde på lidt varme, når solens stråler er gået ned, men hyggen skal fortsætte ude i haven. 

 

Med lidt god inspiration fra vores brede vareudvalg kan du altså hurtigt forvandle din have eller terrasse til det oplagte sted at tilbringe de skønne sommerdage og aftener. Lyder det som noget for dig? Så tøv endelig ikke med at shoppe rundt på Bilka.dk.