Nonwood haveborde

Haveborde i nonwood er den optimale løsning til dig, der ønsker et moderne og vedligeholdelsesfrit havebord i imiteret træ. Se vores store udvalg af nonwood haveborde herunder, og indret din have med matchende havestole og en parasol. Find dit nye havebord på Bilka.dk – vi har alt det, du skal bruge!

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Er du i tvivl om hvordan du vedligeholder og rengører dine havemøbler? I denne guide har vi samlet en oversigt over vedligeholdelse af en række forskellige materialer, så du hurtigt kan finde den du leder efter. Forlæng glæden ved dine havemøbler.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr, og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Praktisk nonwood havebord til hele familien

Hos Bilka.dk finder du nonwood haveborde til dig, der ønsker et robust havebord med flettet look, og til dig, der ønsker et havebord i imiteret træ, hvor der er plads til hele familien. Haveborde i noonwood har en række fordele:

  • Minimal vedligeholdelse uanset vind- og vejrforhold.
  • Flot design og materiale, der ligner rigtigt træ.
  • Kan stå udenfor året rundt.

 

Nonwood havebordet er perfekt til børnefamilien, der er på udkig efter et vedligeholdelsesfrit havebord, hvor der kan leges og spises, og til dig, der ønsker et elegant og moderne havebord i imiteret træ.

Haveborde i nonwood ligner til forveksling rigtigt træ, men er i modsætning til mange træsorter modstandsdygtige over for mug og vand. Du kan derfor lade dit nonwood havebord stå udenfor hele året!

Haveborde i flere forskellige design og farver

Du kan vælge mellem et bredt udvalg af design og farver, når du vil købe et havebord i nonwood.

Blandt de populære modeller finder du b.la. nonwood haveborde, der imiterer sort træ, med robuste aluminiumsben i samme farve. Ønsker du et mere elegant havemøbel, kan du med fordel gå efter et nonwood havebord med teak-look eller i lyst design.

Flere af vores haveborde i nonwood er designet i flet – også kendt som polyrattan. Er du på udkig efter et smukt havemøbelsæt i flet, er nonwood-løsningen der optimale valg til dig, der ønsker et slidstærkt og robust materiale, der er let at gøre rent og holder sig pænt i flere år.

Når du først har fundet dit nye havebord i nonwood, er det enkelt og nemt at bestille det hjem fra Bilka.dk. Hos os har du altid ubegrænset returret. Du kan derfor trygt handle dine havemøbler og parasoller på Bilka.dk.