Weber grill og tilbehør

Er du på udkig efter en ny lækker grill, så se nærmere på vores store udvalg af Weber grill. Weber har siden 1952 udviklet sig til et kendt kvalitetsbrand verden over og er i dag en garanti for moderne gas- og kulgrill i topklasse.

Historien om Weber

Den første kuglegrill blev opfundet af George Stephen i 1952 i USA, da han i sin iver efter at lave god grillmad til sin familie og venner besluttede at grille i en halv havbøje. George Stephens arbejdede på en metalfabrik, der producerede havbøjer og fik her idéen til kuglegrillen. Skepsisen var stor, men kuglegrillen har siden vist sit værd over hele verden.

Gennemtestet kvalitet fra Weber

Hvis du køber en Weber grill, er du sikret en grill, som holder til mange grillaftener og kan holde til alt slags vejr. Alle grill er grundigt gennemtestede hos Weber inden de er sat i produktion og solgt til forbrugerne. Weber i USA har en gruppe af forbrugere, der tester alle idéer inden de udvælges, produceres og sælges.

Weber rimer på madlavning både sommer og vinter

I dag er grillmad ikke kun forbeholdt de lune sommeraftener på terrassen. Danskerne har i stor stil taget grillmaden til sig både sommer og vinter, og mange lader Weber grillen erstatte ovnen, når juleanden eller maden til gæsterne skal tilberedes i de kolde måneder. Er du blevet lun på lækker grillmad, så gå på opdagelse i vores store udvalg af Weber gasgrillWeber briket- og kulgrill samt lækkert Weber grilltilbehør.