Lækre  elevationssenge til nattesøvn i soveværelset
Lækre  elevationssenge til nattesøvn i soveværelset

Senge

En god nats søvn er alfa og omega for dit helbred, og for at du føler dig frisk om morgenen og klar til en ny dag. På Bilka.dk finder du flotte kvalitetssenge og madrasser til alle behov.

Se alle produkter

Madrasser

Er du på udkig efter en topmadras eller rullemadras til sengen i soveværelset eller børneværelset? Se vores brede udvalg af madrasser til en skarp pris.
Populære mærker

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

GUIDES TIL SENGE

Du sover næsten en tredjedel af dit liv. Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at have den rigtige seng. Sengen er fundamentet til en god nats søvn og netop derfor kan du findes vores senge-guides her. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige seng, til en super skarp pris.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til senge

Hvilken seng har jeg brug for?

Vi tilbringer en tredjedel af vores liv i en seng. Det er altså ét af de møbler, vi benytter allermest i vores liv. Det skal man huske på, når man overvejer at købe ny seng, og derfor melder der sig mange spørgsmål:
Skal det f.eks. være en enkeltseng, trekvartseng eller en dobbeltseng? Skal den være hård eller har jeg brug for en blødere model? Burde jeg være på udkig efter en støttende topmadras, eller skal jeg købe en elevationsseng? Er der sammenhæng mellem søvnkomforten og den pris, jeg skal betale for sengen?

Disse spørgsmål er et udpluk af de mange, som vores kunder oftest stiller sig selv, når de skal investere i en ny seng.

Vi har et stort udvalg af forskellige typer og størrelse af senge og madrasser, så du nemt finder en seng, der passer til dine behov, så du kan vågne veludhvilet op om morgenen. Blandt vores store udvalg finder du:

 

Guides og inspiration hjælper dig på vej

Det kan virke uoverskueligt at finde rundt i det store udvalg af senge – der findes nemlig senge i mange forskellige størrelser, med forskellige funktioner - og til forskellige priser.

Vi ved, at det kan være svært at gennemskue hvilken seng eller madras, der netop passer dig og hvad produktet består af. Derfor har vi lavet forskellige guides, som giver dig gode råd og vejledning, så du nemmere kan træffe det rigtige valg. Du finder også inspiration til valg af din nye seng og informationer om de forskellige senge og madrasser, som vi fører. Så du nemt finder svar på lige præcis de spørgsmål du har, når du skal købe ny seng.

Gå på opdagelse på Bilka.dk og bliv inspireret – her kan du finde professionelle sengeeksperters anbefalinger, råd og vejledning. Du kan finde diverse guides som f.eks. Sådan vælger du den rigtige seng og madras.