Senge - vi opfylder drømmen om ro og velvære

En god nats søvn er alfa og omega for dit helbred, og for at du føler dig frisk om morgenen og klar til en ny dag. På Bilka.dk finder du flotte kvalitetssenge og madrasser til alle behov.

Se alle produkter
Kategorier
Vælg seng efter type

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk*

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

*Køb&Prøv gælder kun ved køb over 1000 kr. og gælder ikke Vipack.

 

Hvilken seng har jeg brug for?

Vi tilbringer en tredjedel af vores liv i en seng. Det er altså ét af de møbler, vi benytter allermest i vores liv. Det skal man huske på, når man overvejer at købe ny seng, og derfor melder der sig mange spørgsmål:
Skal det f.eks. være en enkeltseng, trekvartseng eller en dobbeltseng? Skal den være hård eller har jeg brug for en blødere model? Burde jeg være på udkig efter en støttende topmadras, eller skal jeg købe en elevationsseng? Er der sammenhæng mellem søvnkomforten og den pris, jeg skal betale for sengen?

Disse spørgsmål er et udpluk af de mange, som vores kunder oftest stiller sig selv, når de skal investere i en ny seng.

Vi har et stort udvalg af forskellige typer og størrelse af senge og madrasser, så du nemt finder en seng, der passer til dine behov, så du kan vågne veludhvilet op om morgenen. Blandt vores store udvalg finder du:

  • Boxmadrasser i flere forskellige varianter
  • Kontinentalsenge, som giver dig komfort og lækkert design i ét
  • Elevationssenge for den mest behagelige hvileposition
  • Praktiske senge med opbevaring
  • Sengetilbehør

Guides og inspiration hjælper dig på vej

Det kan virke uoverskueligt at finde rundt i det store udvalg af senge – der findes nemlig senge i mange forskellige størrelser, med forskellige funktioner - og til forskellige priser.

Vi ved, at det kan være svært at gennemskue hvilken seng eller madras, der netop passer dig og hvad produktet består af. Derfor har vi lavet forskellige guides, som giver dig gode råd og vejledning, så du nemmere kan træffe det rigtige valg. Du finder også inspiration til valg af din nye seng og informationer om de forskellige senge og madrasser, som vi fører. I vores videoguides fortæller Bilkas sengeekspert, alt hvad du bør vide om de forskellige sengetyper. På den måde, kan du nemt finde svar på lige præcis de spørgsmål du har, når du skal købe ny seng.

Gå på opdagelse på Bilka.dk og bliv inspireret – her kan du finde professionelle sengeeksperters anbefalinger, råd og vejledning.

Køb og prøv en seng i 30 dage

Når du køber en seng på Bilka.dk, kan du kvit og frit returnere den i op til 30 dage efter købet, hvis den ikke lever op til dine forventninger. På den måde har du endnu bedre mulighed for at finde den perfekte seng, da du kan prøve den hjemme i vante omgivelser og sove i den. Det giver et meget bedre indtryk af sengen at prøve den flere gange og i flere timer, end hvis du blot prøver en seng i en forretning i få minutter.
Du kan læse mere om returneringen her.