Vaser

Find smukke vaser, som vil passe ind i din indretning på Bilka.dk. Du kan både bruge en vase alene eller med friske blomster i. Med forskelligt brugskunst og pynt kan du gøre dit hjem endnu mere personligt, så det afspejler, hvem du er.

Marmorering med neglelak

Giv din vase et personligt udtryk med marmorering. I denne guide får du hjælp til, hvordan du kan bruge neglelak i vand til at marmorere en vase, et glas eller lignende. Du får også en videoguide, du kan følge.

Fyld dit hjem med friske blomster i vaser 

Vaser er en smuk og nem måde at tilføje farve, liv og personlighed til dit hjem. Du kan få vaser i flere forskellige materialer, farver og størrelser, og de kan både bruges med og uden blomster.  

Friske blomster giver et hyggeligt og hjemligt præg til din bolig, og du kan få mange forskellige udtryk alt efter hvilke blomster, du vælger. Du kan vælge en buket med vilde blomster i alverdens farve, eller du kan holde dig til de klassiske roser. Med blomster i vaser kan du sprede farve og glæde i dit hjem. 

Fine vaser med friske blomster kan også være prikken over i'et i udsmykningen til din næste festlige begivenhed. Til konfirmationen kan du pynte bordene med blomster i små vaser som matcher servietterne og lysene. Du kan også skabe en ekstra hyggelig stemning til middagsselskabet med en buket blomster i en flot vase midt på spisebordet.

Find billige vaser og anden dekoration på Bilka.dk

På Bilka.dk har vi også mange andre festartikler som kan bruges til dekoration og borddækning til din næste fest. Med lysestager og levende lys kan du skabe en festlig og hyggelig atmosfære, men du kan også bruge det til at skabe en afslappende stemning i hjemmet.

Vi har mange flotte lysestager i forskellige farver og materialer. På Bilka.dk kan du blandt andet finde fyrfadsstager samt lysestager til stagelys. Vi har også et godt udvalg af farverige lys, som du kan bruge i dine lysestager. Vi har blandt andet stagelys samt de moderne snoede lys, som kan give din indretning personlighed og et anderledes touch.

Du får ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk. Du kan enten sende dine varer til vores returlager eller bytte dine varer i din nærmeste Bilka.