Stort udvalg af juniorsenge

Nattesøvnen er vigtig – og det gælder især for de allermindste. Sengen skaber fundamentet for den gode nattesøvn, så det gælder om at vælg den rette seng, der passer til dit barn. Find vores udvalg herunder.

Hvornår skifter man til juniorseng?

Hvornår skifter man fra tremmeseng til juniorseng og hvorfor gør man det? Hvis du er i tvivl om, om dit barn er klar til at flytte over i en juniorseng, så læs med i guiden her. 

Juniorseng – en god nattesøvn til de mindste

Et godt valg af juniorseng til dit barn er vigtigt. Det er uanset, om det er barnets første seng efter tremmesengen eller sengen er til teenageværelset. Når det gælder førstnævnte, er det især vigtigt, at du får valgt en god seng til dit barn, så overgangen til en juniorseng bliver god.

  • Skab fundamentet for den bedste nattesøvn
  • Vælg en seng i den størrelse og i det design, der passer til netop dit barn eller teenager
  • Lav en god overgang fra tremmeseng til juniorseng

 

Der er flere størrelser at vælge imellem, ligesom der også er mange designs. Du finder et stort og bredt udvalg her på Bilka.dk, hvor du kan bestille sengen hjem til børne- eller teenageværelset med det samme.

 

Vælg den rigtige juniorseng

Det siger sig selv, at den seng du vælger, skal passe til dit barn. Det rigtige sengevalg er først og fremmest et spørgsmål om den rette størrelse. Herudover handler det også om design.

  • Størrelse: Når det kommer til juniorsenge, skelnes der typisk imellem to størrelser: 90x200 og 70x160. Skal det være en seng, som dit barn kan vokse i? Så er 90x200 et godt valg. Hvis dit barn derimod er helt lille og det er deres første seng efter tremmesengen, kan du vælge en seng med målene 70x160 cm. Til trods for at denne størrelse er noget mindre end førstnævnte, er der mange gode år i denne størrelse – og kan bruges af barnet til 8 årsalderen. Sidstnævnte størrelse udmærker sig desuden ved, at den ikke fylder meget på børneværelset.

  • Design: I vores udvalg af juniorsenge finder du modeller i mange forskellige designs. Det gælder bl.a. juniorsenge med figurer fra populære Disney-film som Biler, Prinsesser og Frost. Disney er måske ikke passende til teenageren – hertil kan du vælge en metalseng, der med sit rå og cool udtryk passer perfekt ind i et typisk teenageværelse.

 

Du kan også vælge en multifunktionel seng til dit barn i form af en seng, der har indbyggede skuffer. Disse kan bruges til barnets legesager, men også mere praktiske ting som tøj og/eller sengetøj.

 

Bestil en juniorseng på Bilka.dk i dag

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af senge, både til børn og voksne. Når du har fundet lige den seng, der passer til dit barn, kan du bestille den her på siden. Når du handler online på Bilka.dk får du altid ubegrænset returret i tilfælde af, at varen ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!