Juniorsenge

Nattesøvnen er vigtig – og det gælder især for de mindste i familien. En juniorseng skaber fundamentet for en god nattesøvn, så det gælder om at vælg den seng, der passer til dit barn. Find vores udvalg af smarte og praktiske juniorsenge herunder.

Juniorseng – en god nattesøvn til de mindste

Et godt valg af juniorseng til dit barn er vigtigt. Det er uanset, om det er barnets første seng efter babysengen eller sengen er til teenageværelset. Når det gælder førstnævnte, er det især vigtigt, at du får valgt en god seng til dit barn, så overgangen til en juniorseng bliver god.

  • Skab fundamentet for den bedste nattesøvn
  • Vælg en seng i den størrelse og i det design, der passer til netop dit barn eller teenager
  • Lav en god overgang fra tremmeseng til juniorseng


Der er flere størrelser at vælge imellem, ligesom der også er mange designs. Du finder et stort og bredt udvalg her på Bilka.dk, hvor du kan bestille juniorsengen hjem til børne- eller teenageværelset med det samme.

Hvornår skifter man til juniorseng?

Hvornår skifter man fra tremmeseng til juniorseng og hvorfor gør man det? Hvis du er i tvivl om, om dit barn er klar til at flytte over i en juniorseng, så læs med i guiden her. 

Juniorseng - mål

Når det kommer til juniorsenge, skelnes der typisk imellem to størrelser: 90x200 og 70x160. Til trods for at den sidstnævnte størrelse er noget mindre end førstnævnte, er der mange gode år i denne størrelse – den kan bruges af barnet til 8 årsalderen.

Der findes dog også andre størrelser, som 70x140 cm, der er lidt mindre end de typiske juniorsenge. Dem kan du vælge, hvis du synes, at en juniorseng bliver lidt for stor til den lille guldklump. Det er meget forskelligt, hvornår børn skal rykke fra en juniorseng til en almindelig seng.

 

Funktionelle juniorsenge

En juniorseng med skuffer er perfekt, hvis du tænker praktik ind i børneværelset. Skufferne kan bruges til barnets legesager, men også mere praktiske ting som tøj og/eller sengetøj. På den måde kan du holde bedre orden på værelset.

Med en juniorseng med udtræksseng behøver du som forælder ikke ligge på gulvet, hvis dit barn har svært ved at falde i søvn. Her kan du blot trække sengen ud og ligge ved siden af dit barn, indtil barnet falder i søvn.

8 tips til indretning af børneværelset

Når du har fundet juniorsengen, kan du overveje, om det er tid til at opfriske indretningen af børneværelset, så det passer til dit barns alder og behov. I denne guide giver vi dig tips til at indrette dit barns værelse.

Vælg den rigtige juniorseng

Det siger sig selv, at den seng du vælger, skal passe til dit barn. Det rigtige sengevalg er først og fremmest et spørgsmål om den rette størrelse. Herudover handler det også om design. Du kan overveje følgende faktorer, når du skal vælge en seng til junior:

  • Størrelse: Skal det være en seng, som dit barn kan vokse i? Så er 90x200 et godt valg. Hvis dit barn derimod er helt lille, og det er deres første seng efter tremmesengen, kan du vælge en seng med målene 70x160 cm. Sidstnævnte størrelse udmærker sig desuden ved, at den ikke fylder meget på børneværelset.
  • Design: I vores udvalg af juniorsenge finder du modeller i mange forskellige designs. Det gælder bl.a. juniorsenge med figurer fra populære Disney-film som Biler, Prinsesser og Frost. Disney er måske ikke passende til teenageren – hertil kan du vælge en metalseng, der med sit rå og cool udtryk passer perfekt ind i et typisk teenageværelse.
  • Funktioner: Hvis du f.eks. føler, at dit barn ikke er stort nok til at ligge i en almindelig seng, kan du vælge en juniorseng med sengehest. På den måde kan du sørge for, at dit barn ikke falder ud om natten.


Hvis du tager udgangspunkt i ovenstående faktorer, når du er på udkig efter dit barns første rigtige seng, så er du godt klædt på til at vælge den rigtige juniorseng. Snak også gerne med dit barn om dets tanker og meninger omkring en ny juniorseng.

 

Bestil en juniorseng på Bilka.dk i dag

Når du har fundet lige den juniorseng, der passer til dit barn, kan du bestille den her på siden. Så er du kun få klik fra at have fundet dit barns første rigtige seng. På Bilka.dk har vi også et stort udvalg af senge til børn og voksne, hvis flere i familien mangler en ny seng.

Når du handler online på Bilka.dk får du altid ubegrænset returret i tilfælde af, at varen ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!