Trekvart-seng

På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af lækre halvanden-mands-senge, der med størrelsen 140x200 cm både kan bruges i soveværelset, i børne- eller teenageværelset eller i gæsteværelset. 

Populære brands

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Senge guides

HVILEN SENG SKAL JEG VÆLGE?

Er du på udkig efter en ny seng, men er du i tvivl om hvilken en du skal vælge? I denne guide giver vi dig gode råd og overvejelser før du køber din seng.

Guides til senge

Du sover næsten en tredjedel af dit liv. Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at have den rigtige seng. Sengen er fundamentet til en god nats søvn og netop derfor kan du findes vores senge-guides her. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige seng, til en super skarp pris.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Sov godt og behageligt i en lækker trekvart-seng

Trekvart-seng, halvanden-mands-seng, stor enkeltseng eller lille dobbeltseng. Kært barn har som bekendt mange navne. I bund og grund er der dog tale om det samme, nemlig en seng i målene 140 x 200 cm. Det er en størrelse, som gør den perfekt mange steder i boligen. Hvad enten du bruger den i soveværelset, i børne- eller teenageværelset eller i gæsteværelset, får du en seng med mange kvaliteter:

  • Den har en størrelse, der gør den superanvendelig i mange af familiens værelser
  • Du kan vælge mellem flere sengetyper i flere udformninger, stilarter, designs og materialer
  • Trekvart-sengen passer perfekt enten som en større enkeltmandsseng eller en mindre dobbeltseng

 

En halvanden-mands-seng er 140 cm i bredden. Det betyder, at du får en seng, der er bredere end en enkeltseng, som er 90 cm, og smallere end en dobbeltseng, som er 180 cm i bredden. Uanset om du sover alene og gerne vil have lidt ekstra plads at brede dig på, eller du og din partner foretrækker at ligge tæt, har den en størrelse, som muliggør begge dele.

Hvilken halvanden-mands-seng skal du vælge?

Trekvart-seng er en størrelsesangivelse på linje med enkeltseng og dobbeltseng. Der er ikke tale om en bestemt sengetype. Det er næste skridt på vejen, når du har bestemt dig for, at du skal have en halvanden-mands-seng. Hos Bilka.dk har vi et stort og alsidigt udvalg af sengetyper. Blandt vores bestsellere er:

  • Boxmadrassen: En enkel og bekvem seng, om er klar til at blive taget i brug i løbet af et par minutter. Skru ben eller meder på, så har du en fuldt funktionsdygtig seng.
  • Kontinentalsengen: Med hele tre madraslag og fantastiske komfortzoner får du en seng med masser af støtte til kroppen. Indstigning- og udstigning er nem og bekvem, fordi de tre lag gør sengen højere end ved mange andre sengetyper. Det enkle design gør den herudover let at indrette sig med, uanset hvilken stil du foretrækker.
  • Elevationssengen: Her får du mulighed for selv at indstille din sengs komfortniveau. Sidde-, hvile-eller liggeposition? Ved hjælp af den praktiske fjernbetjening kan du hæve og sænke hoved- og fodende, som du har lyst til og behov for.

 

Køb din trekvart-seng på Bilka.dk

Når du har fundet frem til den helt rigtige halvanden-mands-seng, bestiller du den enkelt og hurtigt på Bilka.dk. Du har ubegrænset returret, hvis du skulle ønske at bytte eller returnere.