Elevationssenge

Med en elevationsseng kan du hæve og sænke hoved- og/eller fodenden, så du kan indstille sengen lige nøjagtig, som du ønsker det. Få tilpasset komfort og øget fleksibilitet med en hæve sænke seng. Herunder finder du vores udvalg af komfortable elevationssenge.

POPULÆRE BRANDS

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Seng med elevation giver fleksibilitet

En elevationsseng minder lidt om en kontinentalseng i forhold til udseendet, men den er mere funktionel. En elevationsseng er en meget fleksibel seng, idet den kan justeres til at støtte dig lige præcis dér, hvor du har behov for det. Med en elevationsseng i soveværelset kan du:

  • Sidde komfortabelt i sengen og se fjernsyn
  • Sidde oprejst og læse en god bog
  • Amme i en behagelig stilling om natten
  • Finde den perfekte liggestilling


Har du rygproblemer? Så kan du løfte sengen omkring knæene, så du har let bøjede ben. Har du uro i benene? Så prøv at sove med benene let hævet – det kan styrke dit blodomløb. Med den fleksible elevationsseng kan du let indstille din seng, så den passer til dine personlige præferencer.

Hvilken elevationsseng skal du vælge?

Udvalget af senge er stort, og det kan være svært at finde ud af, hvilken en der er bedst for dig. I denne guide hjælper vi dig med at vælge den bedste elevationsseng for dig, så du kan få lov til at bestemme din favorit sovestilling.

Stort udvalg af elevationssenge på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du et stort sortiment af elevationssenge – alle i høj kvalitet og i forskellige prisklasser. Vores elevationssenge findes i mange varianter, så du helt sikkert finder lige den elevationsseng, der passer til dit behov.

Fælles for alle vores elevationssenge er, at det er komplette sæt med både bund, madras og motor. Derudover findes de i forskellige størrelser, herunder blandt andet:

  1. 90x200 cm – passer perfekt som enkeltseng – køb f.eks. to af disse, hvis I er et par
  2. 140x200 cm – til dig, der sover alene, men ønsker lidt mere plads til dig selv
  3. 180x200 cm – det komplette sæt/dobbeltseng


Hvis du vælger en dobbelt elevationsseng, skal du ikke være bange for, at du skal have den samme liggestilling som din partner. De fleste store elevationssenge kommer med split top topmadras, som har et snit i toppen af madrassen, så I kan have hver jeres indstilling på hovedhøjden.

Du finder altså elevationssenge til ethvert soveværelse og i en størrelse, der passer de fleste. I vores udvalg finder du en hæve sænke seng i en farve, der passer ind i de fleste soveværelser. En hæve sænke seng er det perfekte valg for dig, der gerne selv vil styre din sovestilling.

 

 

Hvorfor vælge en elevationsseng?

Med en elevationsseng får du optimal komfort og forbedret soveposition/liggestilling, hvilket kan være med til at forbedre din søvnkvalitet. Med en lille fjernbetjening kan du nemt justere din position, så du opnår bedre komfort.

Mange mennesker bruger deres seng til andet end at sove i. En elevationsseng er det oplagte valg, hvis du f.eks. godt kan lide at læse, se tv eller spise morgenmad i sengen. Så kan du nemt lave din egen komfortable siddeposition.

Alle kan have gavn af en elevationsseng. Den kan nemlig være med til at aflaste nogle af de mest almindelige skavanker, f.eks. ondt i ryggen og uro i benene. Snorken kan også afhjælpes ved at hæve hovedgærdet på sengen lidt - mindre snorken er lig med bedre søvn.

 

Få tilpasset komfort med en elevationsseng

Det bedste ved en elevationsseng er selvfølgelig justerbarheden. På den måde kan du tilpasse din ligestilling, så du får optimal støtte og forbedret komfort. Med den moderne teknologi er elevationssengen nem at justere. Kort sagt, en elevationsseng:

  • Kan hjælpe med at mindske dine rygsmerter, så du får en bedre søvn
  • Kan modvirke snorken og stoppet næse, hvis du er forkølet
  • Er perfekt, hvis du elsker at læse eller se tv i sengen


Generelt er en elevationsseng et godt valg til dig, der ønsker fuld fleksibilitet. Vi bruger mange timer i en seng, og derfor skal den også være komfortabel. Med elevationssenge kan du justere din stilling alt efter behov, så du får tilpasset komfort præcis til dig.

 

Find din elevationsseng på Bilka.dk

Vil du selv kunne justere den stilling, du sover i? Så er en elevationsseng det helt rigtige valg for dig. I vores udvalg finder du en hæve sænke seng, der giver dig mulighed for at personliggøre din søvn. Find din nye elevationsseng i udvalget ovenfor og bestil i dag.