Elevationssenge

Med en elevationsseng kan du hæve og sænke hoved- og/eller fodenden, så du kan indstille sengen lige nøjagtig, som du ønsker det. Herunder finder du vores udvalg af komfortable elevationssenge.

POPULÆRE BRANDS

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Senge guides

HVILEN SENG SKAL JEG VÆLGE?

Er du på udkig efter en ny seng, men er du i tvivl om hvilken en du skal vælge? I denne guide giver vi dig gode råd og overvejelser før du køber din seng.

Guides til senge

Du sover næsten en tredjedel af dit liv. Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at have den rigtige seng. Sengen er fundamentet til en god nats søvn og netop derfor kan du findes vores senge-guides her. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige seng, til en super skarp pris.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Stort udvalg af elevationssenge på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du et stort sortiment af elevationssenge – alle i høj kvalitet og til fornuftige priser. Vores elevationssenge findes i mange varianter, så du helt sikkert finder lige den elevationsseng, der passer til dit behov.

Vi har elevationssenge fra mange forskellige mærker, f.eks. Nordisk Fjer, Huma, Vega, Lyra og Cassiopeia. Fælles for alle elevationssengene på Bilka.dk er, at det er komplette sæt med både bund, madras og motor.

Hos os finder du elevationssenge i følgende størrelser:

  • 90x200cm – passer perfekt som enkeltseng – køb f.eks. to af disse, hvis I er et par
  • 120x200 cm og 140x200 cm – til dig der sover alene, men ønsker lidt mere plads til dig selv
  • 180x200 cm – det komplette sæt/dobbeltseng

 

Hvorfor vælge en elevationsseng?

Med en elevationsseng får du optimal komfort og forbedret soveposition/liggestilling, hvilket kan være med til at forbedre din søvnkvalitet. Mange mennesker bruger deres seng til andet end at sove i, og en elevationsseng er det oplagte valg, hvis du godt kan lide at læse, se tv eller spise morgenmad i sengen.

Man kunne måske tænke, at det kun er ældre, der har behov for en elevationsseng, da denne sengetype kan være med til at aflaste nogle af de aldersbetingede skavanker, f.eks. ondt i ryggen og uro i benene. Men mange andre mennesker vil også kunne få gavn af en elevationsseng. Eksempelvis kan snorken afhjælpes ved at hæve hovedenden på sengen lidt - mindre snorken er lig med bedre søvn. Hvis du er forkølet kan du også opnå en markant bedre søvn ved at hæve hovedet lidt.

Kort sagt, en elevationsseng…

  • Kan mindske dine rygsmerter, så du får en bedre søvn
  • Modvirker snorken og stoppet næse, hvis du er forkølet
  • Er perfekt, hvis du elsker at læse eller se tv i sengen

 

En seng med elevation er en fleksibel seng

En elevationsseng er en meget fleksibel seng, idet den kan justeres til at støtte dig lige præcis der, hvor du har behov for det.

Har du problemer med ryggen? Så kan det være en god idé at løfte sengen omkring knæene, så du har let bøjede ben. Har du uro i benene eller tendens til åreknuder? Så prøv at sove med benene let hævet – det styrker nemlig dit blodomløb. Med den fleksible elevationsseng kan du let indstille din seng, så du ikke skal slås med en løs pude, der flytter sig i løbet af natten.

Professionel vejledning gennem videoguides

Vi ved, at det kan være en stor beslutning at skulle købe en ny seng. Derfor har vi lavet en videoguide til elevationssenge med vores sengeindkøber og ekspert, så du i ro og mag kan få besvaret de spørgsmål, du måtte sidde med før dit køb. Er du f.eks. særligt interesseret i elevationssengens mekaniske dele, eller vil du have mere info om madrassens fjedre? Du finder helt sikkert svaret på dine spørgsmål. Videoen kan du se lige oven for. 

Er du i tvivl om en elevationsseng er den rigtige type seng for dig? Så læs denne guide, hvor du kan blive klogere på forskellen på de forskellige sengetyper.

Skarpe priser på elevationssenge

Før i tiden var elevationssenge en luksus for de få, idet denne type seng var markant dyrere end andre sengetyper. Sådan er det ikke længere, og en elevationsseng behøver derfor ikke være en luksusting, som man kun finder på dyre hoteller. Nu kan du få komforten hjem i dit soveværelse!