Senge 180x200

Med en flot seng på 180x200 cm får du masser af komfort og plads. Vi har modeller i mange forskellige designs og stilarter fra førende producenter. Tjek vores aktuelle udvalg herunder.

Sov godt i en dejlig ny seng 180x200

Med en af vores senge får du mulighed for at indrette et både æstetisk lækkert, praktisk-funktionelt og komfortabelt sovemiljø – og det er naturligvis vigtigt. Det er her, at du skal finde ro og den gode, sunde søvn, så du bliver klar til dagens mange gøremål og udfordringer. At sove godt skal bestemt ikke undervurderes, for det er i høj grad med til at afgøre kvaliteten af såvel dit fysiske som psykiske helbred. Vælg en seng 180x200 her fra webshoppen, så er du godt på vej til at sove bedre.

  • Fås i flere forskellige modeller, design og materialer
  • Findes som komplette sengesæt med madrasser og som sengerammer uden madrasser
  • Vælg mellem stilarter, der spænder fra klassisk og enkel over ny nordisk og nedtonet og til moderne og tidløs

Hvad enten du vil have en traditionel seng, eller du går efter en af de populære kontinental-, elevations- eller futon-senge, er du kommet til det helt rette sted. Vi har altid et alsidigt sortiment, som er opdateret med både det allernyeste og gode klassikere fra kendte mærker. Du er derfor garanteret høj kvalitet.

 

Hvad skal jeg vælge?

Smag og behag er som bekendt forskellig. Første skridt på vejen er at afdække dine nøjagtige behov, så du præcist ved, hvad du skal kigge efter.

  • Design: Vil du have en seng, som matcher resten af interiøret i dit soveværelse, eller kunne du godt tænke dig at få et frisk pust ind i din boligindretning? Uanset om du ønsker det ene eller det andet, har vi garanteret en seng, der opfylder formålet. Pift eventuelt op med et flot sengetæppe og et par smukke pyntepuder eller et praktisk sengebord og en fin lampe. Vi har det hele på Bilka.dk.
  • Stilart: Foretrækker du en speciel stil – en rød tråd – i din boligindretning? Kig dig om herinde, så finder du sikkert en seng, som passer ind i dit hjem.
  • Funktionalitet: Hvis du har specielle ønsker og behov i forhold til funktionalitet, har vi et stort og yderst interessant udvalg af blandt andet kontinental- og elevationssenge. Tjek funktionerne for de forskellige modeller under "beskrivelse " og "specifikationer ".
     

Køb din nye seng 180x200 på Bilka.dk

Når du har valgt, hvilken seng der fremover skal stå i dit soveværelse, bestiller du den nemt og hurtigt online på Bilka.dk.

Husk, at du som altid har 30 dages returret på dit køb.