Enkeltseng

Med en af vores enkeltsenge er du godt på vej til at sove komfortabelt og vågne veludhvilet op. Vores store sortimentet herunder omfatter en lang række sengetyper til både voksne og børn.

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk*

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

*Køb&Prøv gælder kun ved køb over 1000 kr. og gælder ikke Vipack.

 

Enkeltsenge til både børn og voksne

Det er vigtigt at sove godt. En god nats søvn er medvirkende til, at du får en god dag. Det er den sunde søvn, der giver dig den energi og det overskud, der skal til, for at fungere optimalt i dagligdagen. Smag og behag er som bekendt forskellig. Det tager vi selvfølgelig hensyn til, når vi opdaterer med nye modeller.

  • Findes i mange sengetyper, modeller, stilarter og materialer
  • Har en størrelse, der passer til både de store og de små i familien
  • Fås i flere gode kvaliteter og prisklasser

Hvad end det er en voksen eller et barn, der skal have ny seng, er det vigtigt at afdække det reelle behov. Der kan være stor forskel på de enkelte modeller, selv inden for samme sengetype, så det er en god idé at tjekke "beskrivelse " af og "specifikationer " for den enkelte seng.

Overvej også hvilket tilbehør der måtte være brug for. Det kunne være en praktisk sengegavl, ben eller meder, en flot sengehest eller noget lækkert sengetøj. Det finder du naturligvis også hos os.

 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken seng du skal vælge? Her er et par punkter, som du bør være opmærksom på, når du skal træffe et valg.

Sengetype: Boxmadras, kontinentalseng eller elevationsseng? Eller kombinér en af vores lækre madrasser med et stel eller en ramme, og skab dit eget, unikke sengemiljø.

  • Fordelen ved en boxmadras er prisen, men også at du kan tage sengen i brug, lige så snart du får sat ben/meder under den.
  • Fordelen ved en kontinentalseng er, at du får hele tre madraslag og en behagelig højde, der gør det nemt at stige i og ud af den.
  • Fordelen ved en elevationsseng er den praktiske elevationsfunktion, som du kan indstille i præcis de sidde-, hvile- og liggepositioner, som du ønsker.

Pris: Går du efter en billig sengeløsning, skal du vælge en boxmadras. Både kontinental- og elevationssenge hører til i den dyrere ende af prisskalaen på grund af kontinentalsengens tre madraslag og elevationssengens hæve- og sænkefunktion.

 

Køb din enkeltseng billigt på Bilka.dk

Når du har fundet frem til din nye, billige seng, bestiller du den nemt og bekvemt online på Bilka.dk. Du har som altid 30 dages returret, hvor du har mulighed for at bytte eller returnere din seng, hvis den ikke skulle leve op til dine forventninger.