Plaider

Giv din sofa et personligt look med en plaid, som også er fantastisk som hyggetæppe i sofaen eller ved kølige aftener på terrassen. Du finder her vores udvalg af dejlige plaider i mange farver.

Plaider i mange skønne modeller

En varm og lækker plaid er lige, hvad du behøver på en kold efterårs- eller vinteraften, der kun ligger op til hygge og afslapning på sofaen, enten alene eller sammen med dem, du holder allermest af. På Bilka.dk kan du vælge imellem mange forskellige plaider i høj kvalitet og nemt finde den plaid, du bedst kan lide. Vi er selv helt vilde med plaider, og det er bestemt ikke tilfældigt:

  • Plaider er perfekte, hvis du fryser, men du gerne vil spare lidt på varmen fra radiatoren
  • Fås i mange forskellige designs og størrelser, så du nemt kan finde en, der tiltaler netop dig
  • Kan også bruges i sengen, når dynen ikke er nok

Man kan aldrig få for mange plaider, og i vores udvalg finder du plaider i alverdens farver og materialer, der har det til fælles, at de føles meget behagelige mod huden og er lige til at pakke sig godt ind i, når det bliver koldt i løbet af efterår og vinter. Du kan selvfølgelig også bruge din plaid om sommeren på de kølige aftener med gæster på terrassen. Vælg én plaid, eller vælg flere, så du altid har lidt forskellige modeller at vælge imellem. Du kan også se vores øvrige udvalg af tæpper, skind og plaider her eller tage et kig på vores samlede sortiment af eksklusive produkter til boligen her for at få mere inspiration til din indretning af hjemmet.
 

Bløde plaid-tæpper i lækre materialer

En plaid til sofaen bør være fast inventar i ethvert hjem. Særligt når du kan få så bløde og lækre plaider som dem, du finder her i vores brede sortiment af modeller. Vores fleecetæpper og plaider er fremstillet i 100% polyester, som giver en perfekt varme og blødhed. Vi har plaider i alle regnbuens farver i blandt andet polyester, velour og jacquardvævet uld, og her er rig mulighed for, at du kan gå på jagt efter og finde din nye plaid med bare få klik. Hvilken plaid er din favorit? Vælg den her hos Bilka.dk.
 

Køb den perfekte plaid til sofaen

Bestiller du en plaid fra sortimentet her på siden, kan du få den hurtigt hjem med levering til enten butik eller til din hjemmeadresse. Du har selvfølgelig altid ubegrænset returret, uanset hvad du vælger. Du kan derfor trygt handle hos os, når du er på udkig efter en god kvalitetsplaid eller andet til din bolig.