Alt til boligindretning i soveværelse på Bilka.dk
Alt til boligindretning i soveværelse på Bilka.dk

Soveværelse

Her på siden kan du finde produkter og inspiration til indretning af dit soveværelse. Med Bilka får du skabt de bedste rammer for den gode søvn i dit sovemiljø.

Se alle produkter

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Skab rolige og hyggelige rammer i soveværelset

Dit soveværelse er et vigtigt rum i hjemmet, da det er her energien til en ny dag skal samles. Derfor er det også nødvendigt, at du føler dig komfortabel i soveværelset og sørger for, at få skabt nogle hyggelige og hjemlige rammer. Elementer som store bløde puder, lækre sengetæpper og hyggelig belysning er alt sammen med til at forme et roligt og indbydende soveværelse. Derudover er det selvfølgelig væsentligt at vælge den rette seng, som kan sikre dig en god nats søvn og opfylde netop dine behov.
 

Gode tips til at skabe hygge og komfort i soveværelset

Foruden sengen er der også nogle andre klassiske møbler, som hører hjemme i soveværelset. For at undgå rod og forstyrrende elementer, er det vigtigt at have en form for opbevaring i rummet, som kan være med til at strukturere tøj, sengelinned og andre praktiske ting. Det kan også være en fordel at have et sengebord, så du kan have de vigtigste ting som f.eks. et vækkeur, en bog eller din telefon inden for rækkevidde. En indbydende stol kan også være et pyntende element i soveværelset og på samme tid praktisk.

Sengetæpper, sengetøj, plaider og pyntepuder kan alt sammen være med til at indrette dit soveværelse i din personlige stil. Her kan du virkelig sætte fokus på farver og sætte dit præg på rummet. Andre dekorative ting som brugskunst, plakater og vaser kan ligeledes være med til at tilføje både personlighed og stil over soveværelset.

For at opnå en komfortabel søvn, er det desuden afgørende, at du vælger den rette dyne og hovedpude til dine behov. Derfor kan du på Bilka.dk blive guidet i dit køb af dyner og puder, så du lettere kan træffe det rigtige valg.
 

Lysets betydning for rummet

Belysningen i soveværelset er utrolig vigtig, da det kan være afgørende for at skabe en afslappende stemning. Sørg for at kunne tænde lyset allerede ved dørtrinnet, så du undgår at famle i blinde om aftenen. Desuden er det altid hyggeligt med en lille bordlampe ved sengebordet – og også praktisk når du skal læse en bog eller et magasin i sengen. Lyset kan også være vigtigt at lukke ude, hvilket forskellige mørklægningsgardiner kan hjælpe med, og dermed gøre det lettere at falde i en dyb og rolig søvn.

På Bilka.dk kan du finde hele sortimentet til soveværelset eller du kan kigge forbi nærmeste varehus og blive inspireret til dit næste køb. Har du brug for information eller hjælp, kan du altid kontakte vores kundeservice.