Sovesofaer

Med en sovesofa får du 2 møbler i ét. Du kan have en almindelig sofa om dagen og en seng om natten. Nedenfor kan du finde vores lækre udvalg af smarte sovesofaer i forskellige designs.

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Fleksibel indretning med en sovesofa

Er pladsen i boligen trang, vil du give dine overnattende gæster en behagelig seng eller er du på udkig efter et smart og fleksibelt møbel med flere anvendelsesmuligheder, så er en sovesofa helt sikkert noget for dig.
 

En sovesofa sparer plads på dit værelset

Har du ikke meget plads at gøre godt med, så kan en sovesofa være ekstra praktisk. En sovesofa egner sig nemlig godt til børneværelser, teenageværelser, gæsteværelser eller hvis du bor på kollegium, hvor rummet kan fungere som både stue og soveværelse. Nogle af vores sovesofaer har også et praktisk opbevaringsrum, hvor du f.eks. kan lægge dyner, sengetøj eller andet i.
 

Du kan på Bilka.dk finde:

Du kan også kigge efter sovesofaer i stof, sovesofaer i læderlook og grå sovesofaer, hvis du har et bestemt materiale eller farve, som du foretrækker.
 

Plads til overnattende gæster på sovesofaen

Giv dine gæster en behaglig nat på en sovesofa – det vil de helt sikkert elske, for hvem har ikke prøvet at vågne op helt radbrækket og knap så udhvilet efter en nat på en halvflad luftmadras eller en lille sofa. Samtidig optager sovesofaen ikke ekstra plads i hjemmet, da den jo fungerer som almindelig sofa til daglig.
 

Få ekstra opbevaringsplads med en sovesofa

En sovesofa er ikke kun smart, når du får overnattende gæster på besøg og gerne vil tilbyde dem lidt bedre underlag end en luftmadras eller almindelig sofa. Også i hverdagen kan en sovesofa være en stor hjælp til at holde rodet for døren og fungere som en behagelig og smart sofa, når du skal hygge med en god bog eller foran tv'et. Nogle sovesofaer er udstyret med et opbevaringsrum under sovesofaen, som kan bruges til at opbevare stort og småt – godt gemt af vejen.
 

Sovesofa – det ideelle valg til børneværelset

At have både seng og sofa i ét, kan også være en smart løsning på børneværelset, hvor pladsen ofte er trang og mængden af legesager stor. Vælger du en sovesofa med indbygget opbevaringsrum under sovesofaens sæde, kan dette bruges til at gemme for eksempel dyne og pude væk, så børnene har mere plads til at udfolde sig på værelset i løbet af dagen. Om natten kan legesagerne omvendt gemmes væk i opbevaringsrummet.
 

3 gode råd, når du skal købe sovesofa

Er du i tvivl om, hvad du særligt skal kigge efter, når du skal vælge sovesofa? Få tre gode råd lige her. 
 

1. Til teenageværelset eller til overnattende gæster?

En sovesofa kan hjælpe dig med at spare plads uanset om den skal bruges hver nat. Få en sofa, som du nyder synet af i løbet af dagen og som er behagelig at sove i, når den skal bruges som seng.

2. Til 1 eller 2 personer?

Du kan få sovesofaer med mere eller mindre bredde, så den passer til antallet af overnattende gæster. Vælg en sofa med en større bredde, når sofaen er udslået, hvis du vil sikre plads til at 2 overnattende gæster kan sove behageligt.

3. Behov for opbevaring?

Nogle sovesofaer har opbevaring i chaiselongen, men andre sovesofaer ikke har mulighed for opbevaring. Vælg derfor efter om du har behov for den ekstra opbevaring.