Bordlamper

En bordlampe er fantastisk til placering på skrivebordet, natbordet, i vindueskarmen eller på hjørnebordet i dagligstuen og entréen, når der er behov for ekstra lys. Vi fører et stort online udvalg af bordlamper i både moderne, klassisk, tidløst og stilrent design.

Køb smarte bordlamper til din boligindretning

Mangler du en bordlampe til hjemmet, der gerne må være smart og dekorativ? Så tag et kig på vores udvalg af stilfulde lamper, der vil pynte i dit hjem. Hos Bilka.dk har alle ret til flot og moderne bolig-interiør!

Boligindretning er for alvor kommet i fokus, hvortil lamper er blevet en fast del af modebilledet inden for boliginteriør. Bordlamper er nemlig praktiske og kan tilføje dekorative detaljer til hjemmet. Med en bordlampe kan du tilføree en hyggelig belysning i stuen eller på kontoret, hvortil du også finder smarte skrivebordslamper, der er praktiske, hvis du får brug for at arbejde ud på de sene aftentimer.

Hos Bilka.dk går vi op i, at alle skal have råd til flot og moderne indretning. Du finder derfor her et håndplukket udvalg af moderne bordlamper og skrivebordslamper, der passer godt ind i de danske hjem. Uanset om du er tilhænger af den romantiske, minimalistiske eller klassiske stil, så finder du modeller, der vil passe godt ind i din indretning. Find derfor inspiration i vores skarpe udvalg, hvor du finder mange forskellige modeller til gode priser.
 

Klassisk og romantisk

Er du på udkig efter en bordlampe med klassiske og romantiske detaljer, der kan skabe prikken over i'et i stuen? Så finder du helt sikkert et udvalg af lamper, der vil falde i din smag og tilføje den sidste detalje til hjemmet. Hos Bilka finder du nemlig et udvalg af flotte og romantiske bordlamper med et antikt design, der tilføjer noget æstetisk og gammeldags til hjemmet, men på dekorativ vis. Lamperne vil derfor passe godt ind i et moderne hjem, hvor det er blevet populært at kombinere nyeste trends og tendenser med noget gammelt og klassisk. Du kan derfor roligt vælge en model fra eksempelvis Kartell, der med sin kombination af romantisk design i materialer såsom plastik formår at forene det klassiske med det moderne. Med Kartell er du derfor sikret en lampe, der vil tilføre noget unikt i et klassisk indrettet hjem, men stadig være moderne.

Mangler du en klassisk skrivebordslampe, tilbyder vi blandt andet et flot udvalg fra Herstal, der med sin brug af messing og kobber skaber et klassisk design, der vil matche perfekt ind på et klassisk kontor. Her vil lamperne ikke blot dekorere, men også sikre et koncentreret arbejdslys, der skaber de bedste betingelser for læsning, når mørket falder på.
 

Moderne og minimalistisk

Minimalisme er dog den mest fremtrædende trend i skandinavisk boligindretning. Er du ligeledes tilhænger af denne stil, vil du helt sikkert finde mange modeller, der vil tilføje noget flot og æstetisk til dit hjem. Her finder du nemlig mange modeller i et enkelt og tidløst design, der vil dekorere i dit hjem gennem mange år og skiftende trends. Du kan blandt andet finde inspiration i vores Madrid serie, der med sine enkle og rene linjer, tilføjer noget æstetisk til hjemmet.
 

Bestil bordlamper online på Bilka.dk

Lad dig inspirere i vores udvalg af flotte bordlamper og skrivebordslamper, hvor du finder modeller, der passer til forskellige stilarter. Her finder du nemt en model, der passer til netop dine behov. Læs mere om vores fragtmuligheder her og bestil online. Så kan du snart få hyggelig belysning i dit hjem.