Møbler til indretning i stuen
Møbler til indretning i stuen

Bolig

Gå på opdagelse i vores store og inspirerende boligafdeling med alt det nye til hjemmet. Her finder du alt lige fra senge, sofaer, stole, borde, spisebordssæt og entremøbler til lamper, gardiner og ting til børne- og badeværelset.

Se alle produkter

Se alle vores tilbud på bolig her

Bolig inspiration

Leder du efter inspiration til indretning af din bolig? Så hop ind på vores bolig-univers, hvor vi har samlet masser af inspiration, tips og guides til boligindretning af hele huset. Lad os hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Indret din bolig

Mangler du fornyelse til boligen, så dyk ned i vores store boligunivers, hvor du både finder inspiration til nye møbler og friske farver til boligen. Du finder for eksempel et stort udvalg af dyner, sengetøj, senge, gulvtæpper, gardiner, borde, sofaer og hvad boligen ellers indeholder. Det gør det nemt at påbegynde indretning af boligen. Mangler du idéer til boligindretningen, kan du blot klikke dig igennem vores bolig-univers og lade dig blive inspireret.

 

Indretning af hjemmets mange rum

Til boligindretning af soveværelset har vi eksempelvis sengesengeborde og sengetæpper, som du kan vælge ud fra din helt egen boligstil.

Har du brug for hjælp til indretning af stue eller spisestue, skal du også blot kigge rundt i vores sortiment af sofaersofaborde og lænestole. Her vil du kunne genkende mange trends i vores produktsortiment, men du vil også kunne finde produkter og designs, der hjælper dig med at skabe din helt egen stil.

Til indretning af små rum kan det eksempelvis være at du har behov for entrémøbler. En bænk, en skoreolknager og et lille bakkebord er fine idéer til en moderne og praktisk entré.

Vores kæmpe udvalg af tæpper, skind og plaider kan give dig mulighed for at finde et tæppe til entréen eller til under sofabordet i stuen. Tæpper gør dit hjem et mere hjemligt og behageligt miljø at være i. Derudover kan det være med til at binde møblerne sammen i din indretning.

Hvis du skal forny dit køkken, kan det også nemt gøres med nogle få produkter til køkkenet. Der er både service, møbler og brugskunst, som kan gøre dit køkken nyt igen. Vores udvalg af køkkenting kan gøre dit køkken komplet uanset om du er på udkig efter indretningsprodukter eller maskiner.

Er du vild med at indrette dit barns børneværelse, finder du forskellige typer børnemøblerfoldemadrassersækkestole og meget mere til dit barn. Med vores produkter kan du få stuens børnehjørne til at se pænt ud.

I ethvert rum er der brug for lamper, og også på dette områder har vi et bredt, pænt og moderne udvalg til boligindretningen. En lampe kan gøre meget for et rum og ikke mindst belysningen, som er vigtig og skal passe til rummets aktiviteter.

Vores udvalg til badeværelset spænder også bredt fra håndklæder og bademåtter til badeværelsesmiljøer og bruseafskærmning. Alle disse produkter kan gøre dit badeværelse skønt at opholde sig på.

 

Bolig nyheder og bolig tilbud på Bilka.dk

På Bilka.dk udvider vi hele tiden sortimentet. Vi har samlet vi alle de aktuelle nyheder på bolig uanset om det er nye typer af produkter til boligen, eller om det er nye og lækre bolig-brands. På den måde er det nemt for dig at finde bolig nyheder på Bilka.dk

Derudover har vi mange produkter til boligen på tilbud hver eneste uge på Bilka.dk. Så her kan du finde tilbud indenfor de forskellige boligkategorier og gøre dit hjem lækkert og fint for få penge.

 

Kan jeg se alle møblerne i mit nærmeste Bilka Hypermarked?

Udvalgte Bilka Hypermarkeder har et mindre udvalg af møbelsortimentet udstillet. Det er derfor ikke alle møbler, du kan se eksempler på. Kontakt dit nærmeste Bilka Hypermarked for at finde ud af om dit møbel er udstillet.