Boxmadrasser

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af boxmadrasser i forskellige typer og størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dig og dit soveværelse.

Populære mærker

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Boxmadrasser til enhver smag

Hvis du er på udkig efter en ny seng til soveværelset, kan en boxmadras meget vel være det bedste bud. En boxmadras er egentlig en springmadras bygget op over en træramme, hvorpå der er monteret ben i form af træben eller meder. Herover følger en topmadras. Det betyder, at du med en boxmadras får alle kvaliteterne fra en springmadras – herunder masser af komfort og støtte fra madrassens fjedreopbygning. Det anbefales, at madrassen skal være mindst 10 cm længere end din højde. Boxmadrasser fås i mange forskellige størrelser – det gælder alt fra enkeltmands-, trekvart- og dobbeltsenge.

  • Giver dig alle springmadrassens kvaliteter – dvs. støtte og komfort

  • Vores HUMA-serie giver dig mange valgmuligheder

  • Vælg imellem modeller, hvor ben og topmadras er inkluderet

Størstedelen af vores boxsmadrasser på Bilka.dk fås i mærket HUMA. Her på Bilka.dk fører vi 4 varianter af HUMA boxmadrasser, herunder HUMA Basic, HUMA Classic, HUMA Premium og HUMA Black Line. Udover prisen så er varianterne forskellige på bl.a. fjedretype, topmadras og komfort. Find din nye seng, der giver dig de bedste forudsætninger for en god nattesøvn, i udvalget i dag og bestil den med det samme!
 

Husk både boxmadras og topmadras

Vil du have endnu mere ud af din boxmadras – og have glæde af den så lang tid som muligt? I så fald bør du anvende en topmadras sammen med din boxmadras, fordi det øger din sovekomfort, og det får din madras til at holde længere. Til mange af vores boxmadrasser medfølger der en topmadras og på de enkelte produkter kan du læse mere om den enkelte madras og topmadrassen.

Hvis du har købt en boxmadras i en stor størrelse (fx 160x200 eller 180x210 cm), der som en dobbeltseng egentlig består af to senge, der er sat sammen, betyder det, at der opstår en revne i midten. En af fordelene ved at anvende en topmadras ovenpå er, at denne dækker revnen, som ellers kan være generende og forstyrre nattesøvnen.
 

Bestil en boxmadras online på Bilka.dk

Den gode nattesøvn er ikke mere end få klik væk. Når du har valgt den boxmadras, der passer bedst til dine behov, kan du nemlig bestille den hjem fra Bilka.dk med det samme. Vi giver dig altid ubegrænset returret i tilfælde af, at varen ikke lever op til dine forventninger.

Har du endnu ikke fastlagt dit sengevalg, kan du se vores store udvalg af senge med alle typer senge og madrasser. Naturligvis i den allerbedste kvalitet og i en høj kvalitet. Giv eventuelt sengen dit personlige touch med vores udvalg af sengeben og sengegavl.