Mørklægningsgardiner

Om det er soveværelset eller børneværelset, der skal have nye mørklægningsgardiner, så finder du det på Bilka.dk. Her finder du både traditionelle gardiner i sort og hvid, samt dekorative mørklægningsgardiner med farver og mønstre.

Inspiration til gardiner

Denne guide er spækket med gardin-inspiration og gode tips - Hvilke gardiner passer godt ind i en stue, hvilke gardiner er bedst til store vinder? Og hvilken farve skal du egentlig vælge? Vi guider dig svarene i guiden her.

Køb gode mørklægningsgardiner til hjemmet

Mangler du gardiner i din bolig? Hvis svaret er ja, kan du overveje, om det skal være mørklægningsgardiner – dem er der nemlig mange gode grunde til at investere i. Mørklægningsgardiner er en effektiv måde at holde lyset ude på. Det gælder, når den tidlige morgensol om sommeren forhindrer dig i at sove længe, eller du gerne vil tage en middagslur i dagens lyse timer. Udover en bedre søvn kan mørklægningsgardiner skærme helt af for udefrakommende blikke, og dermed give dig mere privatliv.

Et mørklægningsgardin kan være den helt perfekte løsning, hvis du har problemer med at falde i søvn eller vågner for tidligt. Står der en lygtepæl lige udenfor dit soveværelsesvindue? Har du eller børnene svært ved at falde i søvn om aftenen, når det er lyst længe? Eller vågner I alt for tidligt om morgenen, fordi solens stråler skinner ind gennem gardinerne, så snart solen står op? Få det hurtigt fikset med et gardin med mørklægning.

  • Få en bedre søvn og mere privatliv
  • Stort udvalg af gardintyper og farver
  • Vælg imellem forskellige størrelser

 

Uanset hvilke gardinpræferencer, du har, kan du her på Bilka.dk finde et mørklægningsgardin, der matcher. Mørklægningsgardiner fås nemlig i alle gardintyper – herunder rullegardiner og plissegardiner – ligesom du også kan vælge iblandt mange farver. Du kan tilmed vælge mørklægningsgardiner, der ikke skærmer 100 procent, men kun er f.eks. 70 eller 80 procent mørklæggende. Find de mørklægningsgardiner, der passer bedst til din bolig. Vælg imellem forskellige gardintyper, størrelser og farver i vores udvalg og bestil online i dag.
 

Hvilken type gardin skal jeg vælge?

De mest gængse gardintyper er plissegardiner, rullegardiner og lamelgardiner. Ved du ikke, hvilken af dem du skal vælge? Hvis du er i tvivl, kan du her blive klogere på, hvilken gardintype, der bedst matcher dine behov og ikke mindst dine vinduer.

  • Plissegardiner er et godt valg af gardintype til mørklægning. Hvis du gerne vil have mulighed for at gemme dine gardiner næsten helt væg, når de ikke er i brug, kan du ligeledes roligt vælge plissegardinerne. De fylder nemlig ikke særligt meget, når de er rullet helt op.
  • Lige så gode til mørklægning er rullegardiner, der især udmærker sig ved at være nemme at tilpasse. Du kan derfor relativt nemt afkorte disse gardiner, så de passer til dine vinduer, også selvom du har vinduer med specielle mål. Rullegardinerne er desuden meget diskrete i udtrykket, hvorfor de passer til de fleste hjem.
  • Et mere alternativt, om end stilet, valg er lamelgardiner. Hvor både rulle- og plissegardinerne nemt kan tilpasses til selv mindre vinduer, sætter lamelgardiner lidt større krav til vinduet. Disse gardiner er nemlig lange i udformningen, hvorfor de egner sig bedst til store vinduer. Fordelen ved lamelgardinerne er, at du ved at justere på de enkelte lameller, helt selv kan bestemme, hvor meget eller lidt lys, du vil have ind i boligen.

Hvilken gardin-løsning du skal vælge, afhænger derfor både af størrelsen og udformningen på dine vinduer, og ikke mindst, hvilken stil du har i din bolig. 
 

Bestil mørklægningsgardiner online i dag

Få styr på nattesøvnen og privatlivet med et par mørklægningsgardiner, som du kan købe online her på Bilka.dk allerede i dag.