Puder med naturfyld

Her kan du finde en rigtig kvalitets hovedpude med fyld i et godt miks af enten andedun og andesmåfjer, gåsesmåfjer og mikrofiber, andesmåfjer og polyesterfibre eller silke. Puder med naturfyld indeholder et vist indhold af fjer ift dun. Dunfyldet gør hovedpuden let og luftig, hvor fjer giver støtte. En god kombinationen af dun og fjer er vigtig for både støtte og komfort. Størstedelen af hovedpuderne er Oeko-Tex standard 100 certificeret og flere er af NOMITE kvalifikation, samt dansk produceret.

Guides til puder

Hvilken hovedpude skal jeg vælge?

Hovedpuden er super vigtigt når det kommer til din nattesøvn. Derfor er det vigtigt at du finder den der passer dig og dine behov.

GUIDES TIL FORSKELLIGE HOVEDPUDER OG MATERIALER

Hovedpuder komer i mange forskellige materialer. I denne guide kan du læse meget mere om dem, så du kan vælge den type der passer bedst til dig og dine behov.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.