Senge 140X200 cm

En trekvartseng er et godt valg til dig, som ønsker masser af plads at brede dig på, men også til parret med begrænsede kvadratmeter. Tjek vores udvalg af senge i størrelsen 140 x 200 cm herunder.

Populære brands

Senge guides

HVILEN SENG SKAL JEG VÆLGE?

Er du på udkig efter en ny seng, men er du i tvivl om hvilken en du skal vælge? I denne guide giver vi dig gode råd og overvejelser før du køber din seng.

Guides til senge

Du sover næsten en tredjedel af dit liv. Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at have den rigtige seng. Sengen er fundamentet til en god nats søvn og netop derfor kan du findes vores senge-guides her. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige seng, til en super skarp pris.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Én 140x200 seng - flere anvendelsesmuligheder

Med en af vores flotte trekvartsenge får du en seng, som du kan bruge såvel i soveværelset og i børne- og teenageværelset som i gæsteværelset. Det er kort sagt en fornuftig investering, hvad enten du har brug for en stor enkeltseng eller en mindre dobbeltseng. I vores sortiment af senge på 140 x 200 cm finder du sikkert den seng, som kan være med til at sikre dig en fantastisk nattesøvn.

  • Stort udvalg i mange forskellige modeller, design og stilarter

  • Fås både som komplette sengesæt med madras og som sengerammer uden madras

  • Mulig at kombinere med diverse sengegavle, sengeben og/eller sengemeder her fra shoppen

Det er vigtigt at sove godt, så du får energi og kræfter til at fungere optimalt i hverdagen. Nogle processer i hjernen sker udelukkende, når du sover.

Forudsætningen for at du får nok af den vigtige sunde søvn er, at du har en god seng. Den kan du med stor sandsynlighed finde hos os.

Hvad skal jeg vælge?

Vi ved, hvor svært det kan være at finde frem til den seng, som fremover skal være en central del af dit sovemiljø. For at gøre det nemmere at tage den helt rigtige beslutning anbefaler vi, at du sætter lidt tid af til at afdække dit behov

Vi har samlet et par fokuspunkter, som er værd at være opmærksom på.

  • Design/stil: Skal din nye seng matche dit nuværende interiør, eller skal den være med til at bringe et frisk pust ind i indretningen? Foretrækker du en bestemt stilart, eller har du din helt egen personlige og unikke stil? Se dig om herinde, vi har en seng til de fleste.

  • Funktionalitet: Vil du have en helt almindelig seng uden diverse ekstrafunktioner, eller har du brug for en lidt eller noget mere avanceret sengetype? Er vi ovre i en sengeramme uden madras eller måske en boxmadras? Måske har du specielle behov i forhold til fysiske udfordringer og er derfor interesseret i en af vores superfunktionelle kontinental- eller elevationssenge? Mulighederne er mange, så der findes helt sikkert mindst én model til dig.

 

Køb din nye seng 140 x 200 på Bilka.dk

Smag og behag og behov er individuelt. Vi har derfor mange forskellige senge i størrelsen 140 x 200 cm i vores sortiment og forhåbentlig en sengeløsning til dig. Bestiller du din nye seng på Bilka.dk, har du ubegrænset returret.