Senge 120X200 cm

En seng i størrelsen 120x200 cm går under betegnelsen trekvartseng med god plads til at brede sig på eller som en mindre dobbeltseng til dig og din partner. Find en 120x200 seng i udvalget nedenfor og køb i dag.

Populære brands

Senge guides

HVILKEN SENG SKAL JEG VÆLGE?

Er du på udkig efter en ny seng, men er du i tvivl om, hvilken en du skal vælge? I denne guide giver vi dig gode råd og overvejelser, du kan gøre dig, før du køber din seng.

Guides til senge

Du sover næsten en tredjedel af dit liv. Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at have den rigtige seng. Sengen er fundamentet til en god nats søvn og netop derfor kan du findes vores senge-guides her. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige seng.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig, der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om, hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove, når der er fuldmåne.

Stort online-udvalg af senge 120x200

Det skal være en positiv oplevelse at lægge sig godt til rette og få en god nattesøvn. Det er dog sjældent noget, som kommer af sig selv. For de fleste forudsætter det soveomgivelser, som er gearet til formålet. Det vil først og fremmest sige en komfortabel seng.

Med en af vores senge på 120x200 cm får du komfort og velvære direkte ind i soveværelset. Din seng skaber fundamentet for en god søvn, så det er vigtigt, at den passer til dig. Her er tre gode grunde til at vælge en 120x200 seng på Bilka.dk:

  • Vælg mellem traditionelle og mere avancerede sengetyper
  • Fås i flere forskellige modeller, design, stilarter og materialer
  • Kan kombineres med sengetøj, puder og dyner og diverse tilbehør for et optimalt sovemiljø.


Hvad end du er helt afklaret med hensyn til, hvilken seng der fremover skal stå i dit soveværelse, eller du har brug for lidt inspiration, finder du det her. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at vælge den helt rigtige seng.

For at gøre det så nemt for dig at finde frem til din nye seng bestræber vi os altid på at have et spændende og altid opdateret sortiment af kvalitetssenge fra førende brands som HUMA og Nordisk Fjer.

 

Hvilken seng 120x200 skal jeg vælge?

Det kommer helt an på dine personlige præferencer. For at gøre beslutningen nemmere er det en rigtig god idé at tage dig tid til at indkredse de behov og krav, som du måtte have. Skriv dem eventuelt ned på et stykke papir, og brug det som støtte, når du ser dig om herinde.

  • Design: Overvej om der skal være en rød tråd i indretningen, eller du ønsker et kontrast-design. Hvad end du vil have en seng, som rent designmæssigt blender ind med resten af interiøret i rummet, eller en seng der skiller sig ud, finder du sikkert den helt rigtige løsning herinde.
  • Stilart: Moderne og tidløs? Klassisk og enkel? Romantisk og feminin? Skandinavisk minimalistisk? Hvorfor lade sig begrænse, når der er så mange fantastiske muligheder?
  • Mål: I forhold til mål er der tale om madrasmål, ikke ydre sengemål. Dem kan du tjekke under beskrivelsen og specifikationerne for den enkelte model.


Det er nogle af de overvejelser, du kan gøre dig, når du er på udkig efter en 120x200 seng til soveværelset. Det store udvalg gør, at du kan vælge den seng på 120x200 cm, der bedst matcher dine behov og ønsker for en ny og dejlig seng.

 

Køb din nye 120x200 seng på Bilka.dk

Har du kigget dig om og fundet din nye 120x200 seng her på Bilka.dk? Så bestiller du den nemt og hurtigt på Bilka.dk. Når du handler herinde, kan du vælge at lade os stå for leveringen, så du får sengen hjem til dig. Så er det bare at få sat sengen op i værelset!