Senge 120x200

En seng i størrelsen 120x200 cm går under betegnelsen trekvartseng, med god plads til at brede sig på eller som en mindre dobbeltseng til dig og din partner.

Stort online-udvalg af senge 120x200

Det skal være en positiv oplevelse at lægge sig godt til rette og få en god nattesøvn. Det er dog sjældent noget, som kommer af sig selv. For de fleste forudsætter det soveomgivelser, som er gearet til formålet. Det vil først og fremmest sige en komfortabel seng. Med en af vores senge på 120 x 200 cm får du komfort og velvære direkte ind i soveværelset.

  • Der kan vælges mellem såvel traditionelle som mere avancerede sengetyper
  • Fås i flere forskellige modeller, design, stilarter og materialer
  • Kan kombineres med sengetøj, puder og dyner og diverse tilbehør for et optimalt sovemiljø

Hvad end du er helt afklaret med hensyn til, hvilken seng der fremover skal stå i dit soveværelse, eller du har brug for lidt inspiration, finder du det her. For at gøre det så nemt for dig at finde frem til din nye seng bestræber vi os altid på at have et spændende og altid opdateret sortiment af kvalitetssenge fra førende brands som HUMA, Nordisk Fjer, Vipack og VEGA.

Hvad skal jeg vælge?

Det kommer helt an på dine personlige præferencer. For at gøre beslutningen nemmere er det en rigtig god idé at tage dig tid at indkredse de behov og krav, som du måtte have. Skriv dem eventuelt ned på et stykke papir, og brug det som støtte, når du ser dig om herinde.

  • Design: Overvej om der skal være en rød tråd i indretningen, eller du ønsker et kontrast-design. Hvad end du vil have en seng, som rent designmæssigt blender ind med resten af interiøret i rummet, eller en seng der skiller sig ud, finder du sikkert den helt rigtige løsning herinde.
  • Stilart: Moderne og tidløs? Klassisk og enkel? Romantisk og feminin? Skandinavisk minimalistisk? Hvorfor lade sig begrænse, når der er så mange fantastiske muligheder?
  • Mål: I forhold til mål er der tale om madrasmål, ikke ydre sengemål. Dem kan du tjekke under beskrivelsen og specifikationerne for den enkelte model.
     

Køb din nye 120x200 seng på Bilka.dk

Har du kigget dig om og fundet din nye 120x200 seng her i shoppen? Så bestiller du den nemt og hurtigt på Bilka.dk. Når du handler herinde, kan du vælge at lade os stå for leveringen eller selv at afhente din seng i et af vores mange varehuse. Det er helt og aldeles op til dig.

Vi leverer gratis ved køb over 1.000 kr.