Senge 80X200 cm

En seng, der har målene 80x200, er perfekt til dig, der bor alene og derfor ikke har behov for en stor seng. Det samme gælder hvis den plads, du har til rådighed til en seng, er sparsom og derfor ikke har plads til mere. Denne størrelse seng er også helt ideel til børne- eller teenageværelset.

Sov godt med HUMA

HUMA tilbyder et stort udvalg af senge og madrasser, herunder bl.a. kontinentalsenge, elevationssenge og boxmadrasser. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af HUMA produkter og find din nye seng eller madras i dag.

Senge guides

HVILKEN SENG SKAL JEG VÆLGE?

Er du på udkig efter en ny seng, men er du i tvivl om, hvilken en du skal vælge? I denne guide giver vi dig gode råd og overvejelser, du kan gøre dig, før du køber din seng.

Guides til senge

Du sover næsten en tredjedel af dit liv. Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at have den rigtige seng. Sengen er fundamentet til en god nats søvn og netop derfor kan du findes vores senge-guides her. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige seng.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig, der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om, hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove, når der er fuldmåne.