Stort udvalg af møbler til boligen på Bilka.dk
Stort udvalg af møbler til boligen på Bilka.dk

Møbler

Intet hjem uden møbler. Alle vores lækre møbler er både moderne og i et flot design. Fra sofaer, børnemøbler, borde, opbevaring og senge. Faktisk kan du stort set finde alt, hvad dit hjerte begærer af skønne møbler. Vælg mellem farverige, simple og forskellige stilarter.  Uanset hvad du er til, kan du finde et bredt sortiment af møbler for enhver smag. Du får kvalitet til gode priser. Se for dig selv her på Bilka.dk.

Se alle produkter

Nyheder på bolig

Se vores mange nyheder inden for boligprodukter. Her finder du f.eks. sengetøj, madrasser, sofaer, køkkenudstyr og meget mere. Køb online og få hurtig levering.

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk*

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

*Køb&Prøv gælder kun ved køb over 1000 kr. og gælder ikke Vipack.

 

Alle møblerne til din bolig

Er du på udkig efter en ny sofa til stuen, en sovesofa til din teenager eller et spisebordssæt til din spisestue? Så kan du med fordel gå på opdagelse her på siden. Her finder du nemlig møbler til alle husets rum. Vi fører et bredt udvalg af møbler til stuen, spisestuen, soveværelset og børneværelset. Vi har små sofaer til den lille familie. Men vi har også store sofaer til den store familie. Leder du efter opbevarings- eller spisestuemøbler, så har vi også et godt udvalg her. 

Indret dit hjem med flot design og moderne møbler

I vores brede sortiment finder du møbler til enhver smag. Der er også masser af møbler i meget moderne designs, hvor farverne er hvide, sorte eller neutrale på anden vis. Samtidig er der også farverige møbler til dig, der gerne vil have masser af farve i din indretning.

Du finder sofaer i alle afskygninger, spiseborde med et stort udvalg af forskellige stole, børnemøbler og meget mere. Er du til den klassiske, romantiske eller moderne stil? Hos Bilka.dk  finder du noget der passer til dig, da vi har et udvalg der dækker over mange stilarter og modeller. Du kan kombinere på tværs, så din klassiske sofa matcher et klassisk spisebordssæt.

Gode priser og høj kvalitet

Priserne på vores møbler er overkommelige og du får stadig i en høj kvalitet. Bilka.dk giver dig mulighed for at indrette dit hjem efter din egen personlige smag og præferencer til en rimelig pris.

Hurtig levering af møbler med produktion i Europa

Mange af vores møbler er produceret i Europa og derfor kan vi sikre dig en hurtig levering. Der er ikke noget sjovt ved endelig at finde den perfekte sofa til dagligstuen og så skulle vente for lang tid på levering. Derfor prioriterer vi en hurtig levering på dine vegne, så du kan indrette din bolig i en fart med dine nye møbler.