Stort udvalg af sofaer til stuen
Stort udvalg af sofaer til stuen

Sofaer

Er du på udkig efter en ny sofa til stuen, så finder du på Bilka.dk et stort udvalg i forskellige størrelser, typer, materialer og farver. Gå på opdagelse og find din nye sofa til boligindretningen her.

Sofa materialer

Sofaer på tilbud

Er du på udkig efter en flot, behagelig og moderne sofa til hjemmet? Hos Bilka har vi et bredt udvalg af sofaer til en hver indretning. Se alle vores sofaer på tilbud til en skarp pris her.

Indret med pyntepuder

Fuldend indretningen med flotte pyntepuder og sæt dit personlige præg på hjemmet. Pyntepuder skaber den helt rette hygge og indbyder til afslapning. 

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til sofaer

Stort udvalg af sofaer

For mange familier er sofaen stuens faste samlingspunkt, hvor mange hyggestunder tilbringes foran fjernsynet eller med en god bog. Derfor er det også vigtigt, at sofaen opfylder jeres behov og ønsker, så I kan få stor glæde af stuens nye møbel. Er du i tvivl om, hvilken sofa du skal vælge, så har vi her på siden samlet en række gode råd før købet, så du kan vælge den helt rette sofa til jer. Du kan både finde informationer om materiale, opbygning og tips til, hvordan du finder frem til lige netop den sofa, som passer til din bolig. Klik ind på vores guides ovenfor og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige sofa til dig.
 

5 gode råd, når du skal købe ny sofa

  • Overvej dit behov for sidde- eller liggepladser i sofaen og vælg den rigtige type sofa til dit behov
  • Hvis du har børn skal sofaen kunne holde til mere slid og den skal kunne rengøres nemt
  • Er du mest til stof eller læder? Læder er et slidstærkt materiale mens stof kan føles varmere og mere komfortabelt
  • Er du klar til en frisk farve? Ellers er sofaer i sort, antracit eller grå meget populære, da de passer til enhver indretning
  • Husk at måle op derhjemme, så du er sikker på at din nye sofa kan være der, hvor du ønsker det.
     

På udkig efter tilbehør til sofaen?

Vi fører også en række tilbehør til din nye sofa såsom tæpper, borde, pyntepuder og pyntegenstande, så lad dig inspirere af vores mange tilbehørskategorier og lad den gode stil flytte ind.