Nordisk Fjer

Nordisk Fjer er en lækker serie, der er skabt for at forbedre søvnen for alle vores kunder. Der er valgt gode materialer og stilbeviste linjer, som er med til at skabe rammen for det ultimative soveværelse. Udvalget af både boxmadrasser, elevationssenge, kontinentalsenge samt madrasser gør det muligt at finde dit helt perfekte match! Kombiner din nye seng med nye dyner og puder, hvor du kan finde alt fra kuglefiber, andedun, gåsedun, memoryskum mm. 

Få en bedre nattesøvn med produkter fra Nordisk Fjer 

Leder du efter lækre produkter til at skabe det optimale sovemiljø? Så kan du med fordel lade dig friste af Nordisk Fjer. Her er der nemlig fokus på brugen af gode materialer, der resulterer i produkter, der virkelig kan gøre en forskel for din søvn.  

På Bilka.dk kan du finde flere af de populære produkter fra det anerkendte mærke. Det betyder, at du blandt andet kan vælge slidstærke madrasser, komfortable topmadrasser, bløde dyner og støttende hovedpuder. Flere af produkterne såsom madrasser og topmadrasser kan naturligvis findes i flere størrelser, så du kan vælge netop den løsning, der passer til dig. På den måde kan du let skabe en Nordisk Fjer seng lige efter dit hoved. 

 

Forkæl dig selv med bedre søvn 

Det er slet ikke ligegyldigt, at du ligger korrekt, når du sover. For det første er det nemmere at falde i søvn, hvis du ligger komfortabelt. Og du får også en bedre søvn, når både seng, pude og dyne passer til netop din sovestil. For det andet kan den rette seng give dig god støtte, så du for eksempel ikke får lagt for meget pres på din hofte. Du vil derfor vågne uden smerter i kroppen og med mere overskud, når du har sovet på en god seng.

Der er forskel på person til person, hvordan det optimale sovemiljø bør være. Af den grund skal du altid have dine egne behov i tankerne, når du vælger produkter såsom puder og topmadrasser. Der er dog god grund til at vælge produkter fra udvalget på Bilka.dk. Vi tilbyder nemlig ubegrænset returret. Det betyder, at du roligt kan lade dig friste, hvis du eksempelvis har lyst til at prøve andedun i stedet for gåsedun.