Senge 160x200

En seng på 160x200 cm er nem at indrette sig med, da den ikke er for stor, men stadig har masser af plads til parret eller personen, der elsker ekstra soveplads. Tjek vores sortiment herunder.

Indret dig flot og behageligt med en ny 160x200 cm's seng

Når du skal indrette dig med en ny seng, er der to ting, der skal spille sammen og passe til resten af indretningen, og det er henholdsvis sengerammen og madrassen. Det er denne kombination, der skal sikre dig et behageligt sted at sove. Vælger du en boxmadras, får du begge dele i én pakke. Foretrækker du en sengeramme, skal du som oftest tilvælge en madras. Hos os finder du et bredt udvalg af senge på 160x200 cm i mange forskellige varianter.

  • Mange modeller, design, stilarter og materialer
  • Høj kvalitet fra førende producenter
  • Et æstetisk fokuspunkt og et komfortabelt sovemøbel

Skulle du få brug for en superlækker madras, kan vi naturligvis også hjælpe dig med det. Gå på opdagelse i vores store udvalg af madrasser, og vælg den, der passer bedst til dig og din sengeramme, og som giver dig et komfortabelt udgangspunkt for at sove godt.

 

Hvad skal jeg vælge?

En 160x200 cm's seng er som oftest nem at indrette sig med, hvis du bestemmer dig for en, der matcher dit behov og din indretningsstil.

Er du ikke helt afklaret i forhold til, hvad du skal vælge? Så giv dig endelig god tid. Afdæk først dine stil- og designpræferencer i ro og fred, så skal du nok finde frem til den for dig mest optimale løsning.

  • Design: Skal din nye seng komplementere din boligindretning og blende ind med resten af interiøret i dit soveværelse? Eller ønsker du et kontrast-design for at give rummet et frisk pift? Harmoni og balance handler ikke nødvendigvis om, at det samme design går igen i alt det, som du indretter dig med, men om at skabe præcis den stemning og atmosfære, hvor du føler dig godt tilpas.
  • Stilarter: Hvad enten du foretrækker et klassisk og tidløst, nordisk minimalistisk, feminint og romantisk, naturligt og råt eller helt femte udtryk, har vi en løsning til dig.
  • Madras: Vær kompromisløs, når det gælder din nye madras. Det er i høj grad den, der er afgørende for, hvor meget komfort og velvære, din nye seng tilfører dit sovemiljø. En god nattesøvn forudsætter en god madras.
     

Køb din nye seng på 160x200 cm på Bilka.dk

Når du bestiller din seng på Bilka.dk, kan du få den leveret direkte hjem på din adresse eller selv afhente den i et af vores mange varehuse.

Uanset hvad du vælger, har du altid 30 dages returret.