Hovedpuder med memoryskum

En hovedpude med memoryskum kan give ekstra sovekomfort og hjælpe til optimal aflastning af nakke og hals. På Bilka.dk fører vi memoryhovedpuder i mærkerne Nordisk Fjer og Royal Arctic.

Guides til puder

Hvilken hovedpude skal jeg vælge?

Hovedpuden er super vigtigt når det kommer til din nattesøvn. Derfor er det vigtigt at du finder den der passer dig og dine behov.

GUIDES TIL FORSKELLIGE HOVEDPUDER OG MATERIALER

Hovedpuder komer i mange forskellige materialer. I denne guide kan du læse meget mere om dem, så du kan vælge den type der passer bedst til dig og dine behov.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

God nakkestøtte med memory-skum

Memoryskumpuder giver din nakke ekstra støtte i løbet af natten. Selvom puderne er meget faste, har de en evne til at tilpasse sig dit hoved og nakke og forme sig efter disse, så du opnår den bedste sovestilling. Det gør, at du kan slappe helt af i nakken om natten, og få en bedre nattesøvn.

  • Former sig efter hoved og nakke

  • Sikrer en ortopædisk korrekt stilling og understøtter det sarte nakkeområde

  • Allergivenlig

Husstøvmider kan ikke leve i puder med memoryskum, hvilket gør dem meget allergivenlige. De er derfor optimale til dig, som lider af støvallergi, eller dig som gerne vil forebygge lidelsen ved at sørge for at holde et allergivenligt miljø i soveværelset. Skummet er desuden antibakterielt, hvilket er en kæmpe fordel, da denne slags puder ikke kan tåle at blive vasket.
 

Hvilken type pude skal jeg vælge?

Hos Bilka.dk finder du hovedpuder med memoryskum i mange varianter. Fyldet i puderne kan variere, da de enten består af 100% memoryskum, latex eller småandefjer og memory gel fibre. Enkelte puder er med aftageligt betræk med vår i aloe vera, som gør puden blød og dejlig. Fælles for dem alle er, at kvaliteten er høj, og at de har den egenskab, at de former sig efter hovedet og nakken, samtidig med at de støtter.

Både puderne med memoryskum og dem med latexfyld kan siges at fungere ligesom modellervoks. Når du lægger hovedet på puden, vil de danne en fordybning mens resten af puden vil bevare formen og virke støttende.

Med latexfyld får du en pude, som er meget elastisk, og som har en evne til at lede overskydende varme væk. Den er derfor ekstra god, hvis du har det meget varmt om natten. Alle puderne er desuden udstyret med vaskbart betræk.

Memory-skum-puderne fås i forskellige størrelser, og du bør derfor købe et betræk, som passer korrekt i størrelsen. Det sikrer, at puden bliver beskyttet og kan bruges i lang tid.

Puderne egner sig specielt godt til dig, som sover på siden og på ryggen. Her har puderne optimale betingelser for at forme sig efter nakken og hovedet.
 

Køb memory-skum-puder online hos Bilka.dk

Hos Bilka.dk har vi et stort udvalg af puder - også med memoryskum, så der er noget for alle. Ved at klikke på de enkelte puder, kan du læse beskrivelser og specifikationer for modellen, så du er sikker på, at du bestiller den helt rigtige pude til dine behov. Gå på opdagelse i udvalget i dag og bestil online.