Topmadrasser

En topmadras yder støtte og komfort, da den sikrer god trykaflastning, hvilket resulterer i en roligere og dybere søvn. Herunder finder du vores lækre udvalg i forskellige materialer og størrelser. 

Guides til topmadrasser

HVILKEN TOPMADRAS SKAL JEG VÆLGE?

Topmadrassen er en super tilføjelse til din seng. Men er du i tvivl om hvilken en du skal vælge? I denne guides hjælper vi dig med at finde den helt rigtige topmadras til sengen.

6 GODE RÅD TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE AF TOPMADRASSER

Det er vigtigt at du rengør og vedligeholder din topmadras! På den måde undgår du at udvikle allergier fra husstøvmider og du forlænger levetiden på din topmadras.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Vælg en topmadras på Bilka.dk

Med en topmadras øges støtten til din krop og kroppens vægt fordeles bedre. Resultat er, at din sovekomfort øges, og din søvn bliver bedre. Som sidegevinst beskytter topmadrassen tilmed din seng mod slitage, hvilket forbedrer dens levetid og holdbarhed.

  • Øger støtten og giver størst mulig komfort
  • Fås til alle sengestørrelser
  • Vælg imellem forskellige kvaliteter og typer

 

Du kan vælge en topmadras til din seng, uanset hvilken størrelse den er. Topmadrasser kan nemlig tilvælges til alle sengestørrelser, og i udvalget her finder du derfor også en topmadras, der passer til din seng og dine behov. Der er forskellige kvaliteter og typer at vælge imellem – det gælder b.la. topmadrasser med koldskum eller latex – som du kan vælge alt afhængig af, hvad der passer dig.

Vi har topmadrasser på Bilka.dk som er helsetopmadrasser med zoner og kerne af viskoelastisk memoryskum, vi har topmadrasser hvor betrækket er behandlet med Aloe Vera, som er antibakterielt og minimerer effektivt risikoen for husstøvmider. De fleste af vores topmadrasser er Oeko-Tex standard 100 certificeret.

 

Hvilken topmadras skal jeg vælge?

Der er flere typer af topmadrasser at vælge imellem, hvilket først og fremmest handler om, at det er forskellige typer af skum, der er i dem. Er du i tvivl om hvilken skumtype, der passer bedst til dig? Når du skal vælge en topmadras, skal du lade dit søvnmønster afgøre, hvilken af typerne du skal vælge. Der skelnes her imellem fire typer – purskum, koldskum, memoryskum og latex.

  • Førstnævnte purskum er, hvad man typisk vil betegne som basisskum. Dette afspejler sig også i prisen, da det er denne type, der er den billigste. Vælg denne type, hvis du har svært ved at holde varmen om natten – purskum holder nemlig på varmen.
  • Koldskum minder om purskum, men indeholder mindre luft. Det betyder, at topmadrasser med koldskum er tungere end madrasser, der indeholder purskum. Det lavere luftindhold betyder også, madrassen er noget fastere med en god bærevne og fast støtte, ligesom den også er meget elastisk.
  • Som også navnet antyder, er memoryskums store force, at det så at sige kan huske formen på den person, der sover i den. Topmadrasser med memoryskum giver derfor en rigtig god støtte og virker trykaflastende. Memoryskum reagerer ligeledes på kroppens temperatur og har en god evne til at absorbere fugt.
  • Sidst er der latexskum, der er et naturprodukt. En af de helt store fordele ved netop latex er, at det med en stor åndbarhed er ventilerende og fugttransporterende. Du skal derfor vælge en topmadras med latex, hvis du har problemer med for høj varme, når du sover. Latexmadrassen er desuden et godt valg til dig, der er allergiker, da latex er allergivenligt.
     

Bestil en topmadras på Bilka.dk

Når du har valgt den topmadras, der matcher dine søvnbehov bedst, kan du bestille den hjem fra siden her i dag. Er du i stedet på udkig efter en anden type madras eller måske en ny seng? Find både senge og madrasser – herunder box-, spring- og foldemadrasser – i vores store og brede udvalg.

På Bilka.dk står vi altid til rådighed for at hjælpe dig og ønsker altid, at du får det bedste ud af dine køb. Du kan derfor også her få 5 gode råd til rengøring og vedligeholdse af topmadrasser.