Dobbeltseng

Med en af vores dobbeltsenge kan du se frem til at tilbringe natten i en lækker seng med masser af komfort og plads til dig og din partner. Find både billige og eksklusive senge i vores udvalg herunder. 

Populære brands

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Senge guides

HVILEN SENG SKAL JEG VÆLGE?

Er du på udkig efter en ny seng, men er du i tvivl om hvilken en du skal vælge? I denne guide giver vi dig gode råd og overvejelser før du køber din seng.

Guides til senge

Du sover næsten en tredjedel af dit liv. Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at have den rigtige seng. Sengen er fundamentet til en god nats søvn og netop derfor kan du findes vores senge-guides her. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige seng, til en super skarp pris.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Én dobbeltseng – mange varianter

Det er vigtigt at sove godt. En af de vigtigste forudsætninger for at få en god nats søvn er, at udgangspunktet er i orden. Din seng skal med andre ord være komfortabel og give optimal støtte til din krop. En dobbeltseng er ikke bare en dobbeltseng. Den findes i flere sengetyper og i et hav af modeller. Vi udvider løbende vores sortiment med nyheder, så du altid har et opdateret udvalg at vælge imellem.

  • Vælg mellem flere sengetyper – boxmadras, kontinentalseng, elevationsseng etc.

  • Fås i mange modeller, design, stilarter og materialer

  • Findes i flere forskellige kvaliteter og prisklasser

Med en af vores dobbeltsenge kan du se frem til at tilbringe natten i en fantastisk seng med masser af komfort og rigelig med plads til dig og din partner. Se også dobbeltsenge med opbevaring.

Den bedste dobbeltseng er naturligvis den, der dækker dine/jeres behov. Her tænkes der først og fremmest på komfort. For de fleste er det dog også vigtigt at få æstetik ind i resten af sovemiljøet.

Det gælder i forhold til udformning, stil og materiale, men også i forhold til det rette tilbehør – både til sengen og det øvrige sovemiljø. Dyner og puder, sengetøj, sengeborde og lamper er blot noget af alt det, som du også finder på Bilka.dk.
 

Hvilken dobbeltseng skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken dobbeltseng der fremover skal stå i soveværelset? For at gøre processen lidt nemmere, får du her en kort gennemgang af tre af vores meget populære sengetyper.

  • Boxmadras: Består af en madras, som er påmonteret en træramme. Det gør den robust, men knap så fleksibel. Det er en særdeles populær og billig seng. Med ben eller meder under eller placeret i en sengeramme er den klar til brug med det samme.

  • Kontinentalseng: En yderst komfortabel seng med hele tre madraslag. I bunden er der en boxmadras eller en polstret sengeramme, i midten en springmadras og øverst en topmadras. Det giver en højde, der gør ind- og udstigning nem.

  • Elevationsseng: Funktionalitet og komfort i ét. Med sin elevationsfunktion kan du hæve og sænke hoved- og fodende og få de sidde-, hvile og liggestillinger, som du føler dig bedst tilpas i.
     

Køb din dobbeltseng på Bilka.dk

Har du fundet frem til din nye dobbeltseng og er klar til at få den hjem i soveværelset? Så bestiller du den nemt og hurtigt online på Bilka.dk - med ubegrænset returret.