Dobbeltseng

Med en af vores dobbeltsenge kan du se frem til at tilbringe natten i en lækker seng med masser af komfort og plads til dig og din partner. Find både billige og ekslusive senge i vores udvalg herunder. 

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk*

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

*Køb&Prøv gælder kun ved køb over 1000 kr. og gælder ikke Vipack.

 

Én dobbeltseng – mange varianter

Det er vigtigt at sove godt. En af de vigtigste forudsætninger for at få en god nats søvn er, at udgangspunktet er i orden. Din seng skal med andre ord være komfortabel og give optimal støtte til din krop. En dobbeltseng er ikke bare en dobbeltseng. Den findes i flere sengetyper og i et hav af modeller. Vi udvider løbende vores sortiment med nyheder, så du altid har et opdateret udvalg at vælge imellem.

  • Vælg mellem flere sengetyper – boxmadras, kontinentalseng, elevationsseng etc.
  • Fås i mange modeller, design, stilarter og materialer
  • Findes i flere forskellige kvaliteter og prisklasser

Med en af vores dobbeltsenge kan du se frem til at tilbringe natten i en fantastisk seng med masser af komfort og rigelig med plads til dig og din partner. Se også Dobbeltsenge med opbevaring.

Den bedste dobbeltseng er naturligvis den, der dækker dine/jeres behov. Her tænkes der først og fremmest på komfort. For de fleste er det dog også vigtigt at få æstetik ind i resten af sovemiljøet.

Det gælder i forhold til udformning, stil og materiale, men også i forhold til det rette tilbehør – både til sengen og det øvrige sovemiljø. Dyner og puder, sengetøj, sengeborde og lamper er blot noget af alt det, som du også finder på Bilka.dk.

 

Hvilken dobbeltseng skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken dobbeltseng der fremover skal stå i soveværelset? For at gøre processen lidt nemmere, får du her en kort gennemgang af tre af vores meget populære sengetyper.

  • Boxmadras: Består af en madras, som er påmonteret en træramme. Det gør den robust, men knap så fleksibel. Det er en særdeles populær og billig seng. Med ben eller meder under eller placeret i en sengeramme er den klar til brug med det samme.
  • Kontinentalseng: En yderst komfortabel seng med hele tre madraslag. I bunden er der en boxmadras eller en polstret sengeramme, i midten en springmadras og øverst en topmadras. Det giver en højde, der gør ind- og udstigning nem.
  • Elevationsseng: Funktionalitet og komfort i ét. Med sin elevationsfunktion kan du hæve og sænke hoved- og fodende og få de sidde-, hvile og liggestillinger, som du føler dig bedst tilpas i.
     

Køb din dobbeltseng på Bilka.dk

Har du fundet frem til din nye dobbeltseng og er klar til at få den hjem i soveværelset? Så bestiller du den nemt og hurtigt online på Bilka.dk.

Du har som sædvanlig 30 dages returret.