Hovedpuder

Find din nye hovedpude her på Bilka.dk. Vores udvalg er bredt og vi fører puder i mange forskellige materialer og typer, hvor du blandt andet finder puder med naturfyld og allergivenlig fiberfyld.

Bliv klogere på hovedpuder og få gode råd

Hør mere om hvilken pude du bør vælge i forhold til din sovestilling og bliv vejledt om de forskellige pudekonstruktioner.

Få optimal støtte med en god hovedpude

En god støttende hovedpude er rigtig vigtig for, at du kan få optimal nattesøvn og vågne frisk og veludhvilet om morgenen. Vores udvalg af puder spænder bredt og vi fører mange forskellige materialer og typer. Vælg blandt andet mellem puder med naturfyld, puder med memoryskum og puder med fiberfyld. Så gå på opdagelse blandt det store udvalg og find din næste pude.
 

Hjælp til at vælge pude

Det kan være svært at vælge en pude med præcis det fyld, der støtter og giver dig mest mulig komfort. Skal det være 3-kammer-puder, puder med naturfyld, puder med syntetisk fyld eller måske faconstøbte puder? Ja, der er mange valg og derfor har vi lavet en guide, som hjælper dig til at træffe det rette valg. Her kan du læse mere om de forskellige pudetyper og få vejledning om pudernes materiale og konstruktion.