Hovedpuder

Understøt den dejlige søvn med den rette hovedpude til dit behov på Bilka.dk. Vi har puder i mange forskellige materialer og typer til både børn og voksne. Her ka’ du blandt andet finde hovedpuder med naturfyld og allergivenlig fiberfyld. Se alle vores komfortable puder herunder.

DANICA

DANICA er et danskproduceret kvalitets mærke inden for dyner og puder, hvilket betyder, at al produktion foregår på dynefabrikken i Lunderskov i Danmark. På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af DANICA dyner og puder.

Bliv klogere på hovedpuder og få gode råd

Hør mere om hvilken pude du bør vælge i forhold til din sovestilling og bliv vejledt om de forskellige pudekonstruktioner.

Se vores relaterede produkter herunder

Guides om puder

En hovedpude er ikke bare en hovedpude! Rigtigt mange danskere har et arbejde der anstrenger deres skuldre og nakke. En god hovedpude kan hjælpe med atafbelaste og samtidig give den rigtige støtte.

Få optimal støtte med en god hovedpude

En god støttende hovedpude kan være vigtig for, at du kan få en optimal nattesøvn, så du vågner frisk og veludhvilet om morgenen. Vores udvalg af puder spænder bredt og vi fører mange forskellige materialer og typer. Du har derfor gode chancer for at få den rette hovedstøtte for optimal komfort gennem hele natten. På Bilka.dk ka’ du blandt andet vælge mellem:

 

Vi har naturligvis også børnepuder til de små babyer og de større juniorer, der understøtter den vigtige søvn. Er du typen, der sover bedst på siden, maven eller måske ryggen? I vores guide til valg af hovedpude, kan du læse mere om hvordan du kan finde frem til den rette form og blødhed for den mest komfortable sovestilling.

 

I tvivl om de forskellige hovedpuder? Læs med her

Det kan være svært at vælge en pude med præcis det fyld, der støtter og giver dig mest mulig komfort. Skal det være 3-kammer-puder, puder med naturfyld, puder med syntetisk fyld eller måske faconstøbte puder? Ja, du har mange valgmuligheder og derfor har vi lavet en guide, som hjælper dig til at træffe det bedste valg. Her kan du læse mere om de forskellige pudetyper og få vejledning om pudernes materiale og konstruktion.

En hovedpude med naturfyld skaber en flot balance mellem en blød og fast pude. Dette er på grund af en blanding af fjer og dun, der henholdsvis skaber god støtte og en let og luftig følelse. Memoryskum er oplagt til dig, der har specielt behov for optimal nakkestøtte gennem natten. Hovedpuden former sig efter dit hoved og skaber dermed en. Fiberfyld er en anden særlig allergivenlig pude, der minder meget om naturfyld.

Udforsk vores store udvalg og find din næste hovedpude her.