Dyner

På Bilka.dk fører vi et bredt udvalg af kvalitetsdyner i mange forskellige materialer og typer. Gå på opdagelse i vores store udvalg af kvalitetsdyner lige her og find din næste dyne i dag.

DANICA

DANICA er et danskproduceret kvalitets mærke inden for dyner og puder, hvilket betyder, at al produktion foregår på dynefabrikken i Lunderskov i Danmark. På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af DANICA dyner og puder.

Videoguide: Gode råd til at vælge den perfekte dyne

Sommerdyne eller helårsdyne - hvad er forskellen?

Sådan vedligeholder du din dyne

Guides om dyner

Den rette dyne er afgørende for en god nattesøvn. Dynen skal holde mellem 5 og 10 år, alt efter brug og slid. Derfor er det vigtigt at du vælger og vedligeholder din dyne korrekt.

En kvalitetsdyne er afgørende for din nattesøvn

En dejlig blød dyne er et must for optimal nattesøvn og komfort. Vi fører et bredt sortiment af de bedste kvalitetsdyner til skarpe priser. Vores udvalg af dyner findes i forskellige mærker, fyld og størrelser. Vi har dyner til alle årstider på Bilka.dk: sommerdyne, vinterdyne, juniordyne eller babydyne. Så trænger du og resten af familien til nye dyner, så kan hele familien med sikkerhed finde den rette dyne og pude til jeres behov.

Alle vores dyner og puder, både de billige og de lidt dyrere, er Oeko-tex standard 100 certificerede. Bilka har ofte dyner og hovedpuder til skarpe priser, så du kan slå til, når prisen er god.
 

Vi hjælper dig på vej med valg af dyne

Det kan være svært og måske også uoverskueligt sådan lige at vælge den rigtige dyne. Skal det være andedun, gåsedun, moskusdun, silke og fiberfyld? Og skal det være allergivenlige dyner og puder? Derfor har vi lavet en række guides, som du kan læse og finde nyttige informationer om vores dyner på Bilka.dk.
 

Naturfyldsdyner - hvad er forskellen på de forskellige typer af dun?

  • Andedunsdyner: God dundyne fra Bilka.dk. En andedunsdyne er et godt valg, hvis du vil have en god kvalitetsdyne til en overkommelig pris. På Bilka.dk finder du med sikkerhed en andedunsdyne, der egner sig til dit behov. Vi fører både sommerdyner, vinterdyner og helårsdyner i andedun. Er du på udkig en babydyne eller juniordyne i andedun, så fører vi også dem. Næsten alle vores andedunsdyner er med en høj bæreevne. Og vores andedunsdyner, fra eksempelvis DANICA, er dansk produceret og med NOMITE kvalifikation, som betyder at dynen er allergivenlig.

  • Moskusdyner: Eksklusive og dejlige moskusdyner til alle årstider på Bilka.dk. Med en moskusdyne fra Bilka.dk er du sikker på at få en lækker kvalitetsdyne for pengene og få optimal velvære under søvnen. Moskusdun ligner meget de fine edderdun, og vores moskusdyner har en fantastisk isoleringsevne og fugtabsorberingsevne. Alle vores moskusdyner er Oeko-Tex certificeret og med høj bæreevne. Samtidig er moskusdyner af mærket DANICA både dansk produceret og med NOMITE kvalifikation, hvilket betyder, at dynen er yderst allergivenlig. Er du i tvivl om, hvilken moskusdyne som passer dig, så fører vi DANICA's nye smarte koncept, hvor du kan vælge, hvor varm din moskusdyne skal være.

  • Gåsedunsdyner: En dejlig dundyne fra Bilka.dk. En gåsedunsdyne er meget populærer, da kvalitet og pris ofte er i top og fordi gåsedun kan have en tilsvarende god isoleringsevne som moskusdun. Køber du en gåsedunsdyne online på Bilka.dk, så får du en rigtig kvalitetsdyne til prisen. Vores gåsedunsdyner er med en høj bæreevne.
     

Vælg den rigtige dyne og pude – vores dyneekspert guider dig

For at hjælpe dig godt på vej til at købe den helt rigtige dyne og pude, der lever op til dine behov, har vi lavet en videoguide til valg af dyne og pude. I videoguiden giver vores dyneekspert dig et overblik over de faktorer, du skal være opmærksom på, når du skal vælge ny dyne og pude.

Fiber-, dun- eller silkefyld?

Fyldet i en dyne er en af de ting, der afgør dynens kvalitet. Men hvad er fordelen ved de forskellige typer fyld? Det giver vores dyneekspert dig svaret på i vores videoguides i guiden: Hvilken dyne skal jeg vælge? Her får du bl.a. gennemgået naturfyld (dvs. gåsedun, moskusdun og gåsedun), fiberfyld og silkefyld, så du kan træffe den bedste beslutning.

Hvad er bæreevne?

En anden faktor, der afgør en dundynes kvalitet er bæreevnen, men hvad er det lige bæreevne betyder? Bæreevne-tallet er et udtryk for dynens evne til at isolere og hvor varm og komfortabel/let dynen er. Jo finere dun, desto mere luft er der i dynen og luft er faktisk en positiv ting, da det er luften der isolerer.