Kvalitets madrasser på Bilka.dk
Kvalitets madrasser på Bilka.dk

Madrasser

En god nattesøvn afhænger i høj grad af et godt sovemiljø, og her spiller en komfortabel madras hovedrollen. Skal sengen optimeres med en ny og lækker madras, så kig dig om i vores udvalg nedenfor.

Madrasser på tilbud

Mangler du en ny topmadras, springmadras eller en helt anden madras? Se hele udvalget her på Bilka.dk af madrasser på tilbud til en skarp pris.
Populære mærker

Se vores relaterede produkter herunder

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Guides til topmadrasser

En topmadras er en optimering af din madras, som supplerer den og forbedrer din søvnkvalitet. Topmadrasser er praktiske og beskytter din rigtige madras for slid. Derudover yder topmadrassen også ekstra komfort. Her finder du vores guides til valg og vedligeholdelse af din topmadras

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til madrasser

Optimér søvnkvaliteten med en ny madras

En dagligdag fuld af gøremål kan være utroligt udmattende og opslidende. Det gælder derfor om at lade kroppen få ro og hvile til at slappe af og restituere sig, så den ikke bliver overbelastet og tager skade, fysisk eller psykisk. Her spiller søvnen en afgørende rolle. Det gælder ganske enkelt om at sikre sig den bedst mulige søvnkomfort. Og her er en god madras af høj kvalitet helt uundværlig.

  • Mange typer og størrelser til både børn og voksne

  • God søvnkomfort, støtte til kroppen og udgangspunkt for fysisk og psykisk restituering

  • Mulighed for at kombinere med en passende sengeramme

Når du køber din nye madras hos Bilka.dk, er du garanteret et kvalitetsprodukt fra førende producenter som Nordisk Fjer og Diamant. Vi udvider løbende vores sortiment med det allerbedste og -nyeste på markedet, og du har derfor altid et opdateret udvalg at vælge imellem.

Madrasser er et vidt begreb, som omfatter mange forskellige madrastyper. Boxmadrasser, springmadrasser, topmadrasser, rullemadrasser, skummadrasser, foldemadrasser og futon-madrasser – og både til børn og voksne. Se dig godt omkring, inden du bestemmer dig.
 

Hvad skal jeg vælge?

Udvalget af madrasser er ikke kun stort, det er også bredt. For at gøre det lidt nemmere for dig at træffe et valg og få den bedste madras, har vi samlet tre punkter, som du bør være opmærksom på.

  • Madrastype: Gennemgå dit nuværende sovemiljø, og notér dig, hvad der mangler for at gøre det optimalt. Skal spring- eller boxmadrassen optimeres med en ny top- eller rullemadras, eller skal den kasseres helt? Måske handler det slet ikke om dig, men om at din søn eller datter er vokset fra tremmesengen? Hos Bilka.dk finder du naturligvis også madrasser til de yngste i familien. Tjek udvalget af børnemadrasser.

  • Størrelse: Madrasser findes i såvel standardmål som i specialmål.

  • Behov: Har du specielle udfordringer i forhold til fysik, allergi eller astma? Tjek ”beskrivelse” og ”specifikationer” for mål, fyld, Oeko-Tex -certificering etc.
     

Køb din nye madras på Bilka.dk

Har du fundet frem til den madras, der fremover skal gøre søvnen sød? Så bestiller du den nemt og hurtigt online på Bilka.dk. Du har som altid ubegrænset returret når du handler hos os.