Kvalitets madrasser på Bilka.dk
Kvalitets madrasser på Bilka.dk

Madrasser

En god nattesøvn afhænger i høj grad af et godt sovemiljø, og her spiller en komfortabel madras hovedrollen. Skal sengen optimeres med en ny og lækker madras, så kig dig om i vores udvalg af behagelige madrasser.

Madrasser på tilbud

Mangler du en ny topmadras, springmadras eller en helt anden madras? Se hele udvalget her på Bilka.dk af madrasser på tilbud til en skarp pris.
Populære mærker

Se vores relaterede produkter herunder

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til madrasser

Optimér din søvnkvalitet med en ny madras

En dagligdag fuld af gøremål kan være utroligt udmattende og opslidende. Det gælder derfor om at lade kroppen få ro og hvile til at slappe af og restituere, så den ikke bliver overbelastet og tager skade, fysisk eller psykisk. Her spiller søvnen en afgørende rolle.

Det gælder ganske enkelt om at sikre sig den bedst mulige søvnkomfort. Hvis du sover godt om natten, bliver det også nemmere at komme igennem dagen. En god madras af høj kvalitet er helt uundværlig for en god søvnkomfort.

 • Mange typer og størrelser til både børn og voksne
 • God søvnkomfort, støtte til kroppen og udgangspunkt for fysisk og psykisk restituering
 • Mulighed for at kombinere med en passende sengeramme


Når du køber din nye madras på Bilka.dk, er du garanteret et kvalitetsprodukt fra førende producenter som Nordisk Fjer og Diamant. Vi udvider løbende vores sortiment med det allerbedste og -nyeste på markedet, og du har derfor altid et opdateret udvalg at vælge imellem.

Madrasser er et vidt begreb, som omfatter mange forskellige madrastyper. Boxmadrasser, springmadrasser, topmadrasser, rullemadrasser, skummadrasser og foldemadrasser – og både til børn og voksne. Se dig godt omkring, inden du bestemmer dig.

Guides til topmadrasser

En topmadras er en optimering af din madras, som supplerer den og forbedrer din søvnkvalitet. Topmadrasser er praktiske og beskytter din rigtige madras for slid. Derudover yder topmadrassen også ekstra komfort. Her finder du vores guides til valg og vedligeholdelse af din topmadras.

Hvorfor er en god madras vigtig?

En god nats søvn er fundamentet for en produktiv dag. Kvaliteten af din madras spiller en direkte rolle i din søvnkvalitet, da den påvirker alt fra din kropsstøtte til din temperaturregulering i løbet af natten. Her er, hvad du skal overveje, når du vælger din næste madras på Bilka.dk:

 1. Støtte: Madrasser kommer i forskellige fastheder. Vælg en madras, der støtter din rygsøjle og krop uden at trykke for meget.
 2. Komfort: Materialerne i en madras, såsom memory foam eller latex, har betydning for, hvor behagelig madrassen føles.
 3. Størrelse: Sørg for at vælge en madras, der passer til din sengeramme og soveværelsets størrelse.
 4. Ventilation: En god madras skal også kunne ånde for at regulere kropstemperaturen og sikre en kølig og behagelig søvn.


For at få en god madras, er det vigtigt, at du overvejer ovenstående. Disse faktorer er enormt vigtige for, at din madras yder den bedste støtte til din krop. Hvis du husker ovenstående punkter, når du vælger din nye madras, vil du ofte kunne mærke en positiv forskel.

Søvn universet

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig, der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om, hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove, når der er fuldmåne.

Vores udvalg af madrasser

På Bilka.dk tilbyder vi et bredt sortiment af madrasser, der inkluderer forskellige materialer og teknologier, der passer til forskellige sovepræferencer og behov. Her er nogle af de mest populære typer:

 • Memory foam: Perfekt til dig, der søger en kropsomsluttende følelse og behagelig trykaflastning.
 • Pocket fjedre: Fremragende valg til dig, der har brug for fast, men tilpasningsdygtig støtte.
 • Latex: Ideel til dig, der søger en holdbar og åndbar madras.
 • Koldskum: Et godt valg til dig, der ønsker fast støtte og god åndbarhed.
 • Purskum: Til dig, der leder efter en madras med evnen til at tilpasse sig kroppens form.


De forskellige madraskerner finder du bl.a. i udvalget af springmadrasser, topmadrasser og skummadrasser. Madrassens kerne er ekstremt vigtig, når du er på udkig efter en ny madras. Den spiller nemlig en hovedrolle i din sovekomfort.

Typer af fjedre i senge og madrasser

Hvad er pocket fjedre i en madras og hvilken betydning har de? Vi gør dig klogere på typer af fjedre i madrasser og senge. Når du ved mere om de forskellige typer af fjedre, bliver det nemmere for dig at vælge den rigtige madras.

Tips til valg af madras

Udvalget af madrasser er ikke kun stort, det er også bredt. For at gøre det lidt nemmere for dig at træffe et valg og få den bedste madras, har vi samlet tre punkter, som du bør være opmærksom på.

 1. Madrastype: Gennemgå dit nuværende sovemiljø, og notér dig, hvad der mangler for at gøre det optimalt. Skal spring- eller boxmadrassen optimeres med en ny top- eller rullemadras, eller skal den kasseres helt? Måske handler det slet ikke om dig, men om at dit barn er vokset fra babysengen? På Bilka.dk finder du naturligvis også børnemadrasser til de yngste i familien.
 2. Størrelse: Madrasser findes i såvel standardmål som i specialmål.
 3. Behov: Har du specielle udfordringer i forhold til fysik, allergi eller astma? Tjek ”beskrivelse” og ”specifikationer” for mål, fyld, Oeko-Tex standard 100 certificering etc.


Nedenfor finder du en udførlig guide til, hvordan du vælger den rigtige madras til din seng. Ovenstående punkter er kun grundlæggende og supplerende, så du kan tage udgangspunkt i guiden, når du skal finde din nye madras blandt det store udvalg af madrasser.

Sådan vælger du den rigtige madras

Hårdhed, fjedre, blød eller fast? Hvordan finder man den helt rigtige madras til sengen? Der er mange faktorer, der spiller ind, men vi vil gerne hjælpe dig godt på vej. Derfor får du i denne guide hjælp til, hvordan du finder den bedste madras til dit behov.

Køb din nye madras på Bilka.dk

Har du fundet frem til den madras, der fremover skal gøre søvnen sød? Så bestiller du den nemt og hurtigt online på Bilka.dk. Du har som altid ubegrænset returret når du handler hos os. Vi håber, at du er klar til at få en god nats søvn i din seng med den nye madras.