Guides til senge

Find den rigtige seng og optimer din søvn

Hos Bilka.dk ved vi hvor vigtigt det er, at tage de rigtige beslutninger når der skal investeres i en ny seng. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at finde den der passer perfekt til dit hjem og til dine behov. Her på siden, kan du finde alle vores guides om senge. Vi hjælper dig med overvejelserne inden du investerer i en seng, og vi hjælper dig med vedligeholdelsen, så du har din nye seng i mange år.

I vores søvn-univers kan du også læse meget mere om søvn og hvorfor den er så vigtig. Herinde finder du også guides der hjælper dig med at optimere din søvn, samt guides omkring dyner, puder og topmadrasser. Sov godt med Bilka.dk.

HVILEN SENG SKAL JEG VÆLGE?

Er du på udkig efter en ny seng, men er du i tvivl om hvilken en du skal vælge? I denne guide giver vi dig gode råd og overvejelser før du køber din seng.

Sådan vælger du den rigtige madras

Madrassen er yderst vigtigt for din søvn og kvaliteten heraf. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at du finder den madras, der aflaster din krop bedst muligt og som passer til din seng.

Typer af fjedre i senge og madrasser

Fjedrene i den seng kan faktisk have en stor betydning for din komfort og dermed kvaliteten af din søvn. I denne guide kan du læse meget mere om fjedre og hvilken betydning de har for dig.

Søvnmangel & søvnproblemer – er din seng den skyldige?

Har du svært ved at falde i søvn, vågner du om natten, eller føler du dig aldrig veludhvilet? Så kan dine søvnproblemer evt. skyldes din seng. Læs mere om, hvem den skyldige kan være i denne guide. 

Er det tid til at skifte tremmesengen ud med en juniorseng?

Det føles som et stort skridt at rykke sit barn over i en juniorseng, og det kan måske virke lidt uoverskueligt. Er mit barn overhovedet klar? Hvordan sikrer jeg, at mit barn ikke falder ud? Og hvordan skaber jeg en god overgang fra tremmesengen? 

Alt du skal vide, inden du køber en elevationsseng

Overvejer du at købe en elevationsseng? Eller er du ved at udforske dine sengemuligheder? Så vil du med denne her guide få alt den nødvendige info, du har behov for, inden du køber en elevationsseng.