Kontinentalsenge

Der er mange gode grunde til at vælge en kontinentalseng. Den giver god komfort og er god at sove i, ligesom den med en flot opbygning og sengehøjde pynter i soveværelset. Se vores store udvalg af kontinentalsenge nedenfor.

POPULÆRE BRANDS

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Smukke og komfortable kontinentalsenge

Med en høj og nærmest majestætisk kontinentalseng får du følelsen af at træde ind og ud af sengen. En kontinentalseng bidrager til indretningen af soveværelset. På Bilka.dk finder du kontinentalsenge i forskellige farver, så du kan finde en seng, der passer til indretningen.

Vores kontinentalsenge er bygget op af flere lag. Bunden er en basisramme, som enten er med eller uden fjedre. Ovenpå rammen ligger en springmadras, som typisk er vendbar. Ovenpå springmadrassen ligger en topmadras, der giver ekstra komfort.

Til flere af vores kontinentalsenge følger der en gavl med, men ellers er der mulighed for tilkøb af gavl. Gavlen er med til at give sengen det rette udtryk til både sengen og soveværelset. En sengegavl er med til at give sengen et majestætisk look.

Typer af fjedre i senge og madrasser

LFK, bonell, pocket. Hvad betyder det lige? Og hvilken betydning har det for sengen og madrassen? I denne guide kan du læse meget mere om forskellige typer af fjedre i senge og madrasser. Det kan gøre det lettere for dig at vælge din nye seng eller madras.

Hvad er en kontinentalseng?

Ordet kontinental betyder egentlig "vedrørende et eller flere kontinenter", som ikke umiddelbart leder tankerne hen imod en sengetype. Hvis du har været i tvivl om, hvad en kontinentalseng er, er du derfor næppe den eneste.

En kontinentalseng består af tre dele: en boksmadras nederst, herover en spring- eller skummadras og slutteligt en topmadras. Kontinentalsengens opbygning med tre lag betyder, at du med denne sengetype får en høj seng, der giver dig den optimale komfort.

De tre madraslag er med til at give dig den bedste støtte, når du er klar til at gå i seng. Ved nogle kontinentalsenge kan spring- eller skummadrassen inddeles i to i samme betræk, så du kan få to individuelle madrasser med hver deres fasthed.

De tre dele giver en smuk, høj seng. Højden på sengen kan gøre det nemmere at komme i og ud af sengen. Derudover giver det også sengen et flot og komfortabelt udtryk.

 

Kontinentalseng vs boxmadras

Forskellen på en kontinentalseng og en boxmadras er, at kontinentalsenge består af tre lag madrasser, mens boxmadrasser kun består af to. Med en boxmadras tilkøber du selv en topmadras, så den består af to lag, hvor en kontinentalseng indeholder tre lag ved købet.

De forskellige lag er med til at øge komforten både på en boxmadras og en kontinentalseng. De har derfor stor betydning for, hvor meget støtte du får og hvordan komforten er, når du ligger i sengen.

 

 

Hvorfor vælge kontinentalsenge?

Så hvorfor bør du vælge en kontinentalseng fremfor andre senge? Med en kontinentalseng får du som oftest ramme, madras og topmadras i ét køb. Du får også ben – og i nogle tilfælde en flot gavl – med, så du ikke skal købe ekstra dele. Du får derfor mange fordele med en kontinentalseng:

  • Flot seng med et design, der pynter i ethvert soveværelse
  • Giver dig maksimal komfort
  • Få alle dele med til sengen i ét køb


Den største forskel på en almindelig seng og en kontinentalseng er, at kontinentalsengen har et ekstra lag madras. Find en kontinentalseng på siden her, som ikke bare ser flot ud i soveværelset, men som også er med til at give dig den bedste nattesøvn.

Vi har forskellige størrelser at vælge imellem, så uanset om du er på udkig efter en kontinentalseng i trekvart-størrelse eller en stor dobbeltseng, med rigelig plads til to, finder du det her på Bilka.dk. Vælg iblandt vores mange kollektioner ud fra vores kategorier: God, bedre og bedst.

 

Husk topmadrassen til din nye kontinental seng

En god topmadras er med til at gøre kontinentalsengen komfortabel. Vælger du en 180x200 cm kontinentalseng, gør topmadrassen, at den sprækken mellem madrasserne ikke kan mærkes. Hvis der ikke medfølger en topmadras til din kontinentalseng, bør du derfor investere i en.

Du kan naturligvis også finde den perfekte topmadras, som passer til dine behov og ikke mindst dit budget på Bilka.dk. Vælg iblandt de mange varianter i topmadrasudvalget, hvor du også kan blive klogere på forskellige typer og materialer – og få hjælp til, hvilken du skal vælge.

Hvilken topmadras skal jeg vælge?

Har du fået ny seng og mangler en topmadras? Så læs med her. I denne guide bliver du klogere på topmadrassers materialer og egenskaber, så du kan vælge en topmadras, der passer til dine ønsker og behov for en god nattesøvn.

Find og bestil en kontinentalseng på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du din nye kontinentalseng. Hvad end det er en trekvart- eller dobbeltkontinentalseng, du er på udkig efter, finder du den her blandt vores mange modeller. Husk at du altid får ubegrænset returret i tilfælde af, at den ikke lever op til dine forventninger.

Få en god nattesøvn i din nye seng med bløde dyner og puder, der skaber rammerne for en god nats søvn i din kontinentalseng. På Bilka.dk finder du alt til soveværelset, så du kan give dig selv rolige og trygge rammer, der indbyder til søvn.