Kontinentalseng - komfort og design i én seng

Der er mange gode grunde til at vælge en kontinentalseng. Den yder stor komfort og er god at sove i, ligesom den med en flot opbygning og sengehøjde pynter i soveværelset.

POPULÆRE BRANDS

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Senge guides

HVILEN SENG SKAL JEG VÆLGE?

Er du på udkig efter en ny seng, men er du i tvivl om hvilken en du skal vælge? I denne guide giver vi dig gode råd og overvejelser før du køber din seng.

Guides til senge

Du sover næsten en tredjedel af dit liv. Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at have den rigtige seng. Sengen er fundamentet til en god nats søvn og netop derfor kan du findes vores senge-guides her. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige seng, til en super skarp pris.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Kontinentalsenge

Vores kontinentalsenge på Bilka.dk er senge, som er bygget op af flere lag. Bunden er en basisramme som enten er med eller uden fjedre og ovenpå den ligger en springmadras. Sprigmadrassen er typisk vendbar og ovenpå den ligger en topmadras. Til flere af vores kontinentalsenge følger der en gavl med, men ellers er der mulighed for tilkøb af gavl.

Ordet kontinental betyder egentlig "vedrørende et eller flere kontinenter", som ikke umiddelbart leder tankerne hen imod en sengetype. Hvis du har været i tvivl om, hvad en kontinentalseng er, er du derfor næppe den eneste. En kontinentalseng består af tre dele: en boksmadras nederst, herover en spring- eller skummadras og slutteligt en topmadras.

Kontinentalsengens opbygning med tre lag betyder, at du med denne sengetype får en høj seng, der giver dig den optimale komfort. Når du køber en kontinentalseng, får du ben – og i visse tilfælde også både topmadras og en anvendelig gavl – med i købet, hvorfor du altså ikke skal ud og købe ekstra dele.

  • Flot seng med et design, der pynter i ethvert soveværelse
  • Giver dig maksimal komfort
  • Få alle dele med til sengen i ét køb

 

Find en kontinentalseng på siden her, som ikke bare ser flot ud i soveværelset, men som er med til at sikre dig den bedste nattesøvn. Vi har flere forskellige størrelser at vælge imellem, så uanset om du er på udkig efter en kontinentalseng i trekvart-størrelse eller en stor dobbeltseng, med rigelig plads til to, kan du finde det her på Bilka.dk. Vælg iblandt vores mange kollektioner ud fra vores kategorier: God, bedre og bedst.

Husk topmadrassen

En topmadras er unægtelig en af grundene til, at kontinentalsengen er komfortabel, og er derfor en vigtig del. Er det en to-personers kontinentalseng, du vælger, bevirker topmadrassen tilmed, at den irriterende sprække, der kommer imellem hver seng, ikke er der. Hvis ikke en topmadras medfølger til den seng, du vælger, skal du derfor investere i en, før du kan bruge sengen.

Du kan naturligvis også finde den perfekte topmadras – den der passer til dine behov og ikke mindst dit rådighedsbeløb – på Bilka.dk. Vælg iblandt de mange varianter i topmadrasudvalget på siden her, hvor du også kan blive meget klogere på de forskellige typer og materialer, som du kan vælge topmadrassen med – og få hjælp til, hvilken du skal bruge.

Find og bestil en kontinentalseng her

Hvad end det er en trekvart- eller dobbeltkontinentalseng, du er på udkig efter, finder du den her blandt vores mange modeller. Husk at du altid får ubegrænset returret i tilfælde af, at den ikke lever op til dine forventninger.