Alt i lamper og belysning til boligen på Bilka.dk
Alt i lamper og belysning til boligen på Bilka.dk

Alt i lamper og belysning

Er du på udkig efter lamper til din stue, soveværelset eller haven? Her på siden finder du alt hvad du skal bruge af belysning i vores store udvalg af lamper til indendørs og udendørs brug.

Se alle produkter
Populære mærker

Spar på strømmen i din bolig

Der er mange måder, du kan forsøge at minimere dit strømforbrug på. Hvis du gerne vil mindske dit elforbrug, har vi lavet en guide til dig med 8 tips, der kan hjælpe dig med at minimere det unødvendige strømforbrug.

Stort udvalg af lamper

En lampe er ikke bare en lampe, og en pære er ikke bare en pære. Den rette belysning kan gøre en verden til forskel i dit hjem, så det er ingenlunde uvæsentlig hvilke lamper, du vælger til indretningen i dine rum. Med de rigtige lamper kan du skabe stemning og få den optimale belysning i boligen. Heldigvis findes der et væld af forskellige typer til enhver indretning og stilart. Online på Bilka.dk kan du finde alt indenfor optimal belysning til alle husets rum i form af indendørslamper og ikke mindst udendørslamper til din have. Tænker du på at pynte haven med lys eller sikre lysforholdene udendørs, så tjek vores udendørsbelysning og find et hav af muligheder.

  • Få den helt optimale belysning i dit hjem
  • Find lamper til både indendørs og udendørs brug
  • Vælg imellem mange typer og stilarter

Her på Bilka.dk kender vi alt til vigtigheden og behovet for god og ideel indendørsbelysning, så her på siden finder du alt fra lyskilder, lysarmaturer, lampeskærme mm. Vi har også et stort udvalg indenfor LED belysning.
 

Husk også de rigtige pærer

Første skridt mod at få den optimale belysning starter naturligvis med at finde de helt rigtige lamper, der passer til netop din stil og til dit behov – men det slutter ikke her. God belysning er nemlig ikke kun et spørgsmål om de rette lamper, men handler i høj grad også om, at du vælger de rigtige pærer at putte i dem. Det handler ikke bare om at vælge den rigtige sokkel eller fatning. Der er nemlig stor forskel på hvilken type lys, de forskellige pærer afgiver – og derfor også på hvilken belysning du får, i de rum hvor du har dem. Herudover har dit valg af pærer naturligvis også indvirkning på, hvor dyre dine lamper er i drift. Hvis du mangler hjælp til pærevalget, hjælper vi dig hellere end gerne på Bilka.dk. Du kan med fordel starte med at se vores guide til at finde den rigtige sokkelstørrelse. Når du har fundet ud af, hvilken type sokkel, du skal vælge pærer med, kan du finde dem, der passer allerbedst til dine lamper i vores store udvalg af pærer.
 

Få det rigtige lys ind i din bolig og have

Få det rigtige lys ind i din bolig og i haven med et eller flere af de mange lamper, som du finder her på Bilka.dk. En lampe er ikke bare en lampe, og en pære er ikke bare en pære! Online på Bilka.dk kan du finde alt indenfor optimal belysning i hus og have. Tænker du på at pynte haven med lys eller sikre lysforholdene udendørs, så tjek vores udendørsbelysning og find et hav af muligheder. Der er løsninger til have, altan, terrasse, hus og meget andet.