Senge med opbevaring

En seng med opbevaringsmuligheder er en perfekt løsning til mindre værelser, hvor der mangler ekstra opbevaringsplads. På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af gode senge med opbevaring fra mærker som HUMA og Nordisk Fjer, hvor du får mere plads med i dit køb.

Nordisk Fjer - senge med opbevaring

Nordisk Fjer tilbyder et stort udvalg af produkter, herunder senge med opbevaring, i gode materialer og stilbeviste linjer, som skaber rammen for det ultimative soveværelse. Gå på opdagelse i udvalget og find dit perfekte match i dag!

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Seng med plads til opbevaring

Hvis du ikke har nok plads til dine ting derhjemme, er du hverken den første eller den eneste. Ikke desto mindre er det et irriterende problem, der oftest resulterer i, at du får endnu mindre plads i dit hjem. Det er et problem, som du heldigvis kan reducere på flere måder.

Én af dem er at udnytte den plads, der naturligt er i soveværelset under din seng. Det kan du gøre ved at vælge en seng, der har indbygget opbevaringsplads under sig. Sengene kan bl.a. bruges til opbevaring af sengetøj, puder og tæpper, og de passer perfekt til et teenageværelse.

Sengen kan løftes op, så du har hele arealet i sengens hulrum til rådighed til opbevaring. Det betyder, at du ved at løfte sengen op, har udsyn og kan skabe dig et overblik over alle dine ting. På den måde kan du få mere plads i dine skabe til dit tøj eller lignende.

Søvn universet

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig, der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om, hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove, når der er fuldmåne.

Skjult funktion med en seng med opbevaring

Det smarte ved en seng med indbygget opbevaring er, at du ikke kan se opbevaringsløsningen. Sengene ligner altså helt almindelige senge. Der er ikke skuffer eller andet, der indikerer, at der er plads til opbevaring.

Derfor er senge med opbevaring ideelle til dig, der ønsker et rent og stilfuldt design samtidig med, at du ønsker mere plads til dine ting. Det hjælper dig også med at holde orden i soveværelset, så du roligt kan lægge dig til at sove i et ryddeligt soveværelse.

 

Fordele ved senge med opbevaring

En seng med opbevaring er perfekt til små værelser, mindre lejligheder og studieboliger, hvor pladsen typisk er trang – men kan bruges alle steder og af alle, der ønsker at udnytte pladsen til fulde. Med senge med opbevaring får du bl.a. følgende fordele:

  • Udnyt pladsen i soveværelset
  • Perfekt til trange soveværelser i små lejligheder eller studieboliger
  • Kan fås i forskellige sengestørrelser
  • Du får ekstra plads med i dit køb


Vil du også gerne have ekstra plads i soveværelset? Få det med en seng med opbevaring, som du finder på siden her. Du finder flotte senge med opbevaring i forskellige farver, så du kan vælge den seng med opbevaring, der passer bedst ind på soveværelset.

Der er forskellige størrelser at vælge imellem – alt fra enkeltmandssenge og dobbeltsenge til trekvartsenge på enten 120x200 eller 140x200 cm – så der findes også én, der passer til dit senge- og pladsbehov i god dansk kvalitet.

 

 

Husk også topmadrassen til din seng med opbevaring

Når du køber en seng med opbevaring, skal du være opmærksom på, at topmadrassen ikke medfølger. Hvis du ikke har sådan en, skal du derfor huske at købe den med, når du investerer i en seng med opbevaring.

Du kan naturligvis også bestille en ny topmadras her på Bilka.dk. Du finder den i vores store topmadrasudvalg, hvor der er forskellige størrelser og kvaliteter at vælge imellem. På siden kan du blive meget klogere på topmadrasser og ikke mindst få hjælp til at vælge den helt rigtige.

 

Bestil en seng med opbevaring på Bilka.dk i dag

Find en pladsbesparende og praktisk seng med opbevaring her på siden og bestil den hjem med det samme. Med senge med opbevaring får du ekstra plads med i købet. Smart ikke?

Se også hvor øvrige udvalg af senge – her finder du alt, du skal bruge for at få en god nattesøvn, hvad end det gælder en ny seng, en ny madras eller forskelligt sengetilbehør. Se også vores udvalg af sovesofaer. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!