Senge med opbevaring

En seng med opbevaringsmuligheder er en perfekt løsning til mindre værelser, hvor der mangler ekstra opbevaringsplads. Hos Bilka har vi et bredt udvalg af kvalitetssenge fra mærker som HUMA og Nordisk Fjer.

Nordisk Fjer - senge med opbevaring

Nordisk Fjer tilbyder et stort udvalg af produkter, herunder senge med opbevaring, i gode materialer og stilbeviste linjer, som skaber rammen for det ultimative soveværelse. Gå på opdagelse i udvalget og find dit perfekte match i dag!

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Senge guides

HVILEN SENG SKAL JEG VÆLGE?

Er du på udkig efter en ny seng, men er du i tvivl om hvilken en du skal vælge? I denne guide giver vi dig gode råd og overvejelser før du køber din seng.

Guides til senge

Du sover næsten en tredjedel af dit liv. Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at have den rigtige seng. Sengen er fundamentet til en god nats søvn og netop derfor kan du findes vores senge-guides her. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige seng, til en super skarp pris.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Seng med plads til opbevaring

Hvis du ikke har nok plads til dine ting derhjemme, er du hverken den første eller eneste. Ikke desto mindre er det et irriterende problem, der oftest resulterer i, at du får endnu mindre plads i dit hjem. Det er et problem, som du heldigvis kan reducere på flere måder.

En af dem er at udnytte den plads, der naturligt forekommer i soveværelset under din seng. Det kan du gøre ved at vælge en seng, der har indbygget opbevaringsplads under sig. Sengene kan bl.a. bruges til opbevaring af sengetøj, puder, tæpper mm. og passer perfekt til et teenageværelse. Sengen kan løftes op, så du har hele arealet under til rådighed til opbevaring. Det betyder endvidere, at du, ved at løfte sengen op, har udsyn og kan skabe dig et overblik over alle dine ting.

En seng med opbevaring er perfekt til små værelser, mindre lejligheder og studieboliger, hvor pladsen typisk er trang – men kan bruges alle steder og af alle, der ønsker at udnytte pladsen til fulde.

  • Udnyt pladsen i soveværelset
  • Perfekt til trange soveværelser i små lejligheder eller studieboliger
  • Kan fås i forskellige sengestørrelser

 

Vil du også gerne have ekstra plads i soveværelset eller andre steder i dit hjem? Få det med en seng med opbevaring, som du finder på siden her. Der er forskellige størrelser at vælge imellem – alt fra enkeltmandssenge til trekvartsenge på enten 120x200 eller 140x200 cm – så der findes også én, der passer til dit senge- og pladsbehov i god dansk kvalitet til en meget fornuftig pris.

Husk også topmadrassen

Når du køber en seng med opbevaring, skal du være opmærksom på, at topmadrassen ikke medfølger. Hvis du ikke har sådan en, skal du derfor huske at købe den med, når du investerer i en seng med opbevaring. Vi har Danmarks største vareudvalg, så du kan naturligvis også bestille en ny topmadras hjem her fra Bilka.dk. Du finder den i vores store topmadrasudvalg, hvor der ligeledes er forskellige størrelser og kvaliteter at vælge imellem. På siden kan du blive meget klogere på topmadrasser og ikke mindst få hjælp til at vælge den helt rigtige.

Bestil en seng med opbevaring på Bilka.dk i dag

Find en pladsbesparende og praktisk seng med opbevaring her på siden og bestil den hjem med det samme. Se også hvor øvrige udvalg af senge – her finder du alt, du skal bruge for at få en god nattesøvn, hvad end det gælder en ny seng, en ny madras eller forskelligt sengetilbehør. Se også vores udvalg af sovesofaer. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!