Luftmadrasser

Om du skal have overnattende gæster, på festival eller på en længere campingferie, så er det vigtigt at sove behageligt. Søvn er utrolig vigtigt for at bibeholde overskud og godt humør, som er to vigtige ting. Derfor har vi herunder samlet kvalitetssikrede luftmadrasser for store og små.

Guides til camping og telte

Skal du på camping eller telttur? Her på Bilka.dk har vi samlet en masse inspiration til ferier i det fri i vores Camping Univers. Få tips og viden om alt fra teltvalg og vandsøjletryk til pakkelister og regler for fri teltning i Danmark. 

Stort udvalg af luftmadrasser

På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af luftmadrasser, som du både kan have med på farten eller bruge som gæsteseng til overnattende gæster. Prøv for eksempel en smart dobbelt gæsteseng, som puster sig selv op på få minutter, og som er nem at pakke ned igen og gemme væk. Desuden kan du også købe en mindre luftmadras, som er ideel til campingturen, hvor du gerne vil vågne frisk og veludhvilet. Andet vigtigt campingudstyr til at sove godt på campingturen er en sovepose i høj kvalitet.

 

Luftmadras er den perfekte gæsteseng

Bor du i en lejlighed eller et mindre hus, hvor du ikke lige har plads til det gæsteværelse, som ville være helt optimalt, når du får overnattende gæster på besøg, så findes der luftmadrasser, som er konstruerede til at være egnede som gæsteseng. Luftmadrasser som gæste senge har flere fordele:

  • Fylder ikke meget, når de er pakket sammen
  • Har ofte indbygget pumpe og kan derfor pumpe sig selv op og ned igen
  • Er beklædt med blødt materiale eksempelvis velour på oversiden

 

En luftmadras som gæsteseng er dermed helt perfekt for dig, som bor mindre. Luftmadrasser beregnet til gæstesenge fås i flere tykkelser. De er ofte højere end luftmadrasser beregnet til camping for at være ekstra behagelige at sove på. Har din luftmadras ikke en indbygget pumpe, kan du selvfølgelig også finde forskellige typer af disse her på siden. Mangler du også et telt til campingturen, kan du se vores store udvalg af telte her.

 

Luftmadrasser til camping

Skal du på campingtur i telt, kan det være nødvendigt med en mindre luftmadras end en gæsteseng, da den muligvis ikke kan være i teltet. Vær også opmærksom på, om du har adgang til strøm, hvis du camperer i telt, da nogle pumper er elektriske.

 

Liggeunderlag - Alternativ til luftmadrassen

Skal du pakke meget let, kan liggeunderlaget være et godt alternativ til luftmadrassen. Det fylder ikke ret meget og vejer ikke ret meget. Til gengæld er det ikke nær så behageligt at ligge på som en luftmadras.