En masse elektronik på et bord hos Bilka.dk.
En masse elektronik på et bord hos Bilka.dk.

Elektronik universet

Udforsk Bilkas store elektronik univers med forskellige typer guides indenfor TV, højtalere, mobiltelefoner og meget andet, så du kan foretage et velinformeret valg inden dit køb. Vi vil bl.a. komme med råd, vejledning og forslag til, hvilken type elektronik du skal vælge, så det bedst muligt matcher dine behov.

Opsætning af Chromecast

Har du investeret i en smart Chromecast? Så kan vi hjælpe dig med at tilslutte og konfigurere den. I vores guide kan du bl.a. se en video, der viser, hvordan du opsætter din Chromecast. Det er heldigvis ikke svært!

Guides om mobiltelefoner

Hvilket smartwatch skal jeg vælge?

Hvad kan et smartwatch egentlig bruges til og hvilken type skal du vælge? Vi håber, at vi kan gøre dig lidt klogere i guiden her, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det smartwatch, der passer bedst til dig.

SPILLEKONSOLLER FOR DUMMIES – HVILKEN KONSOL SKAL DU KØBE?

Er du på udkig efter en spillekonsol? Så har vi den perfekte guide til dig! Her kan du få en introduktion til konsoller og læse om de forskellige modeller på markedet: PlayStation, Xbox og Nintendo Switch.

Populære mærker

Gå på opdagelse i Bilkas elektronik univers

Elektronik er en bred betegnelse for alverdens apparater, som stort set alle bruger i sin hverdag til en lang række opgaver, aktiviteter og gøremål. Det kan være alt fra tv, foto og lyd samt computere og gaming til husholdningsapparater samt telefon og GPS.

Her på siden finder du Bilka.dks store univers af elektronik, hvor vi har samlet alle vores elektronik guides indenfor henholdsvis TV, computere, højtalere, mobiltelefoner og meget andet, som kan være dig behjælpelig, når du skal foretage et elektronik køb.

Vi vil bl.a. komme med råd, vejledning og forslag til, hvilken type elektronik du skal vælge, så det bedst muligt matcher dine behov. Det kan bl.a. være, hvordan du får den bedste lydoplevelse på til dit TV, eller hvordan du finder en brugervenlige mobiltelefon til seniorer. Uanset hvor du er i din kunderejse, har vi med sikkerhed en guide, der kan være til hjælp for dig.