Gode råd til støvsugere til hjem med kæledyr

Få gode råd til rengøring i hjem med kæledyr

Støvsuger til husstande med kældeyr

Hvis du har det som de fleste husstande med kæledyr, er din hund eller kat en elsket del af familien – men rengøringen efter kæledyret kan være tidskrævende, og det kan være svært at komme til bunds.

Robotstøvsuger er super i hverdagen

Du kender det sikkert - støvsugeren bliver hevet frem og tilbage dagligt fordi du har et husdyr, der fælder. Vælger du en robotstøvsuger, får du masser af tid til andre gøremål, mens hjemmet bliver rengjort.

Du kan nemlig sætte robotstøvsugeren i gang, mens du f.eks. er på arbejde eller ude at handle. Robotstøvsugeren er dog ikke den kraftigste løsning, som du kan få, men er super til hverdagen.

Støvsuger med motoriseret eller luftdrevent turbomundstykke

Venter du derimod gæster og trænger hjemmet til den helt store tur, bør du også vælge en støvsuger med et motoriseret eller et luftdrevent turbomundstykke. En støvsuger med et motoriseret mundstykke er det bedste valg til at opsamle hår, der sidder fast, og den er også ideel til grundig rengøring og pleje af tæpper. Et luftdrevent turbo-mundstykke fungerer på samme måde, men er afhængig af luftstrøm, støjer mere og kan ikke slukkes uden skift af mundstykke.

Gå efter en effektiv og lufttæt støvsuger med HEPA filter

Det er vigtigt, at der ikke er for mange partikler i luften i dit hjem såsom pollen og støvmidefæces, da de kan udløse allergi og astmasymptomer. Sørg derfor for, at din nye støvsuger er effektiv, lufttæt og forsynet med HEPA-filter.

Et HEPA-filter (High Efficiency Particulate) fanger de små partikler i dit hjem, som kan udløse astma og allergisymptomer. Jo højere HEPA-filtergradering din nye støvsuger har, jo større filtrering får du i dit hjem. Vi har støvsugere med 5 forskellige HEPA filtre. Nedenfor ser du, hvor mange procent af de luftbårne partikler, de filtrerer. 

  • HEPA 10 filter - 85 %
  • HEPA 11 filter - 95 %
  • HEPA 12 filter - 99,5 %
  • HEPA 13 filter – 99,95 %
  • HEPA 14 filter – 99,995 %