Smartwatches

Med et smartwatch får du et smart armbåndsur i et moderne design, der rummer utallige funktioner, og samler de smarte elektronikprodukter i et lille armbåndsur. Tag derfor et kig på vores skarpe udvalg af smartwatches fra kendte mærker.

Hvilket smartwatch skal jeg vælge?

Hvad kan et smartwatch egentlig bruges til, og hvilken type skal du vælge? Vi håber, at vi kan gøre dig lidt klogere i guiden her, så du har de bedste forudsætninger for at vælge det smartwatch, der passer bedst til dig.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til smartwatches

Smartwatch - et utal af funktioner

At glemme telefonen på køkkenbordet kan frustrere de fleste personer. Telefonen er nemlig blevet uundværlig for alle grundet de utallige funktioner, der gør det nemt at være på sociale medier, modtage beskeder og opkald, finde vej med navigation og mange flere nyttige funktioner, vi tager for givet til daglig. Men smartphonen kan nemt blive glemt på bordet, i bilen eller andre steder, hvor vi medbringer den.

Med et smartwatch er dette problem løst. Uret er nemlig altid solidt placeret på håndleddet og med et smart Apple Watch, kan du nemt modtage og foretage opkald fra dit ur, der rummer smarte touchfunktioner. Herved kan du nemt være i kontakt med vennerne via opkald eller sms- og har du brug for at tjekke din Facebookprofil, gøres det nemt via dit ur.

 

Alt hvad du behøver på løbeturen

Streg løbeuret fra ønskesedlen og erstat med et smartwatch. Med det unikke ur får du nemlig løbeurets funktioner plus mange mere unikke muligheder, der gør uret nyttigt til daglig og når du dyrker motion. Med et Apple Watch Sport kan du nemt afspille musik fra dit smartwatch, tjekke din puls og følge med i din hastighed, når du begiver dig ud på den ugentlige løbetur.

Med det smarte ur medfølger pulsmåler, accelerometer og gyroskop. Derudover fås sportsmodellen med en sportsrem, der gør modellen velegnet til sportsudøvere, der ønsker at have uret på til hverdag og når de dyrker motion. Med et Apple Watch Sport har du derfor alt, hvad du kan have brug for på en løbetur – undtagen en flaske vand.

Skal det være nemt, smart og brugervenligt, så er Apple Watch det rette valg – uanset om du skal bruge uret til hverdag, eller når du dyrker sport. Med uret har du nemlig alle de vigtige funktioner lige ved håndleddet. Det eneste det kræver af dig er at løfte armen og anvende urets touchfunktioner. Det er smart, nemt og praktisk – og så undgår du at ærgre dig over en glemt telefon. Uret har du altid lige på armen.

 

Overrask en, du holder af, med et smartwatch

Mangler du en god gave til manden eller kvinden, der har alt – så er et smartwatch en sikker vinder. Et smartwatch appellerer til de fleste grundet de mange funktioner – og så fås de i mange flotte farver. Lad dig derfor inspirere i vores udvalg og bestil et smartwatch til en, du holder af. Så sørger vi for at levere din bestilling sikkert til din adresse.