Find en robotstøvsuger til hjemmet

Det kan være svært at vælge den bedste robotstøvsuger til dit enkelte behov. Der er nemlig mange krav, den skal leve op til. Vi har derfor kigget vores udvalg efter i sømmene. Læs vores guide, og find den robotstøvsuger, der er bedst for dig.

 

Robotstøvsuger - Effektiv rengøring til dit behov

Her på Bilka.dk har vi flere gode robotstøvsugere med funktionelle egenskaber. Måske ønsker du, at din robotstøvsuger både skal moppe gulvet og støvsuge? Eller skal den kunne gøre en ekstra indsats på bestemte områder i dit hjem? Der er et væld af modeller at vælge imellem, men med vores gode tips kan du få et godt overblik.

 

Generelt bør du tænke over:

  • Tid: Hvor stort et areal skal robotten dække på én tur? Og kan den selv køre tilbage til stationen, når den skal oplades eller er færdig?
  • Terræn: Skal robotstøvsugeren klare hårde gulve og tæpper? Og har den sensorer eller kamera til at rengøre bestemte områder på bestemte tidspunkter?

Rengøring: Har du behov for både støvsugning og moppe-funktion? Og hvor god skal robotten være til at opfange hår, der ligger i hjørner og under sofaen?

Undgå at ramme møbler og brug gode apps

Langt de fleste moderne robotstøvsugere kan køre forbi trapper, så dette behøver du ikke fokusere nær så meget på. Derimod bør du overveje, hvor gode de er til at navigere uden om møbler, vægge og ledninger. Det er også praktisk, hvis du kan styre den via en app.

 

Her er Roborock S6 Pure en brugervenlig robotstøvsuger, der har en god laser til at kortlægge rummet i dit hjem med. Den kan også rengøre bestemte områder uden at køre ind i møbler, vægge og døre. På den måde får du let og mere ensartet rengøring, hvad end det er små uheld på gulvet eller i hele hjemmet. Her kan du også sætte timer på.

 

Sidder du på arbejde og har glemt, at du får gæster? Miele Scout RX2 robotstøvsuger er med sin rengøringsevne og nemme app en førsteklasses robotstøvsuger. Giv robotten ordre om at gøre rent nu-og-her eller på bestemte tidspunkter via din mobil. Du slipper altså for at skynde dig hjem for at støvsuge med en almindelig støvsuger.

 

Få bugt med snavs på tæpper og hundehår

Tæpper og hundehår er en udfordring for flere robotstøvsugere. Kig derfor efter roterende børster og høj sugeevne. Her er det også vigtigt, at din robotstøvsuger har den rigtige motor og gode hjul, så den kan køre uforstyrret fra gulv til tæppe og omvendt.

 

For eksempel har iRobot Roomba 17150 10x kraftigere sugestyrke til at opfange støv, smuds og dyrehår fra dine gulve. Har du særlige områder, som kræver en ekstra kærlig hånd? Giv de funktionelle Dirt Detect™-sensorer besked om at gøre en ekstra indsats der, hvor der er behov for det. Batterilevetid er cirka 75 minutter.

 

En anden nævneværdig robotstøvsuger til tæpper og hundehår er iRobot Roomba 975 med 5x højere sugestyrke. Robotten har unikke gummibørster, der tilpasser sig konstant og bøjer for at rengøre gulvtæpper og hårde gulve grundigt. En sidebørste er specialdesignet til at feje snavs, støv og hår fra kæledyr væk fra lister og hjørner.

 

Er du stadig i tvivl om, hvilken robotstøvsuger du skal vælge? Læs vores anden guide, der også kommer ind på dørtrin, og hvad du generelt bør have in mente. Husk, at du har ubegrænset returret på Bilka.dk.