Forskellige produkter fra Apple. Køb Apple produkter på Bilka.dk
Forskellige produkter fra Apple. Køb Apple produkter på Bilka.dk

Apple

Stort udvalg af de nyeste Apple produkter. Køb her og få hurtig levering direkte hjem til dig.

Se alle produkter

Prøv Apple TV her

Se Apple TV+ gratis i 3 måneder, når du køber en Apple enhed. Se med i Apple TV-appen. Se udvalget af Apple TV og læs mere.

Apple tilbehør til alle behov

Udforsk udvalget af Apple tilbehør og tag oplevelsen med dine Apple produkter til nye højder.

Shop fantastiske klassikere fra Apple her

Populære produkter

Apple grundlægges

Apple er en af verdens mest værdifulde selskaber og en kæmpe producent af IT hardware og software. Apple er børsnoteret på NASDAQ under AAPL. Virksomheden var i mange år ledet af og synonym med dens berømte grundlægger Steve Jobs. Historien om Jobs og medstifteren Steve Wozniak's udvikling af Apple er filmatiseret med bl.a. Aston Kutcher i rollen som Steve Jobs.

Virksomheden blev etableret i Steves Jobs' forældres garage. Navnet Apple er inspireret af en periode, hvor Jobs arbejdede på landet. Inden etableringen af firmaet Apple kom Steve Jobs fra spilvirksomheden Atari. De første masseproducerede computere Macintosh er navngivet efter chef designer Jeff Raskins yndlingsæble Mcintosh. IBM var fra starten den store konkurrent, og Wozniak og Jobs ønskede fra start at levere et langt bedre produkt et det, som IBM kunne.

Tim Cook erstatter Steve Jobs

Steve Jobs døde 05. oktober 2011 efter længere tids sygdom. Han nåede dog at være med til at lancere både iPod, iPhone og iPad. Specielt iPod medvirkede til at brige Apple ind i en helt nye æra, hvor produkterne kom bredt ud til mange forbrugere. I dag er iPhonen dog Apples vigtigste vare og udgør en meget stor andel af virksomhedens samlede omsætning. Apple er beliggende i Cupertino i Sillicon Valley, Californien. I dag er frontfiguren hos Apple Tim Cook, som har været ansat for elektronikproducenten siden 1998.

Apps, film og musik med Itunes og Appstore

Apple har været dygtige til at skabe et univers, som er kendt for lækkert design og brugervenlighed. Det tiltaler mange forbrugere, som finder det lækkert at kunne samle alt under et Apple id og tilgå mange tusinde Apps, musiknumre og film i App store og itunes. Som nogle af de mest populære produkter fra Apple kan nævnes: iPhone, iPad, Macbook Pro med Retina skærmden slanke Macbook AirApple TV og alt i en computeren iMac samt Apple Watch.