Smart-højttaler

Fremtidens lyd og information kommer fra en smart-højttaler. Dette teknologiske vidunder kan styres med et enkelt tryk på en knap eller via din stemme, og så kan du ovenikøbet styre musikken i dine forskellige rum, da de også ofte er multiroom højttalere. Se udvalget her på siden og køb din nye smart-højttaler på Bilka.dk i dag.

Hvad er smart home?

Vil du gerne have et intelligent hjem? I denne guide kan du lære mere om, hvad et smart home er, hvordan det fungerer og hvilke produkter du bl.a. kan købe for at skabe dig et smart og intelligent hjem.

En smart-højttaler til det hele

En smart-højttaler tænker selv ... eller næsten. Med din stemme eller få tryk kan du styre flere elektroniske enheder i huset og gøre dit hjem fuldstændig trådløst - ingen kabler eller ledninger behøver nemlig forbinde de forskellige enheder. Med flere multiroom-højttalere kan du høre forskellig musik i dine forskellige rum på samme tid. Så kan du spille lige, hvad du har lyst til i hvert rum af din bolig.

Fordelene ved en smart multiroom-højttaler:

  • Du behøver slet ingen ledninger

  • Afspil forskelligt musik i flere rum

  • Alt styres fra din mobil eller tablet

Med en smart-højttaler kan alt styres nemt fra din mobil eller tablet, og derfor bliver det ikke nemmere at afspille din yndlingsmusik i dine forskellige rum - den samme musik eller forskellig fra rum til rum.
 

Overvejelser ved en multiroom-højttaler

Smart-højttalere med multiroom er geniale, men hvilke enheder kræver det egentlig? Hvordan kommunikerer de uden ledninger? Og er der krav til placering af enhederne?

  • Enheder – For at kunne bruge konceptet med multiroom skal du have flere enheder. For det første skal du have multiroom-højttalere i de rum i boligen, hvor du ønsker at høre musik. For det andet skal du have en mobil eller tablet, hvorfra du kan styre afspilningen i de forskellige rum.

  • Bluetooth – I stedet for ledninger kommunikerer de forskellige enheder via Bluetooth. Højtalerne i rummene, hvor du ønsker at høre musik, bør derfor være Bluetooth smart-højttalere. Enheden der skal styre afspilningen, skal enten have indbygget Bluetooth eller kunne tilkobles en Bluetooth-adapter. Du kan f.eks. gøre almindelige højttalere trådløse med en Bluetooth-adapter.

  • Placering – Du bestemmer helt selv, hvor du ønsker at placere dine smart-højttalere i de forskellige rum. Hvis du ofte afspiller forskelligt musik på samme tid i forskellige rum, er det imidlertid relevant at placere dine højttalere med en vis afstand fra hinanden.

En mere avanceret form for smart-højttaler er med indbygget skærm og stemmestyring. Blot ved at tale til den kan du surfe på nettet, afspille musik og styre tilkoblede enheder i dit hjem. Med skærm kan du også betjene din smart-højttaler via touch-teknologi. En skærm-baseret smart-højtaler er som en stemmestyret tablet – nem at tage med overalt i hjemmet.

Køb din nye smart-højttaler på Bilka.dk

Nyd godt af en god lydoplevelse med smarte multiroom-højttalere fra Bilka.dk – dit Hypermarked. Vi har alt, du skal bruge, og derfor finder du selvfølgelig også din nye smart-højttaler hos os!