Stort udvalg af elektronik på Bilka.dk
Stort udvalg af elektronik på Bilka.dk

Elektronik

Vi har altid hurtig levering og skarpe priser på al elektronik fra de største og mest anerkendte mærker. Al elektronik er udvalgt af kompetente eksperter, så du får et stort udvalg af de nyeste modeller.

Se alle produkter

Populære mærker

Udforsk vores store elektronik univers

I Bilkas elektronik univers kan du få hjælp, råd og vejledning, når det kommer til dit elektronikkøb. Vi har guides om TV, computere, mobiltelefoner, støvsugere samt meget andet elektronik, så du kan vælge et produkt, der matcher dine behov. 

Spar på strømmen i din bolig

Der er mange måder, du kan forsøge at minimere dit strømforbrug på. Hvis du gerne vil mindske dit elforbrug, har vi lavet en guide til dig med 8 tips, der kan hjælpe dig med at minimere det unødvendige strømforbrug.

Elektronik til hele hjemmet

Ligesom i Bilka varehusene, finder du også på Bilka.dk et stort udvalg af elektronik, både inden for Computere, Radio/TV og meget mere. I Bilka kan du bytte og få hjælp fra Din Tech Team ekspert - også når det driller.

Uanset om du skal bruge en billig fladskærm, en ny let og slank Laptop fra Apple eller ønsker at kigge rundt i vores store udvalg af lækre køkkenmaskiner, så er der rigtig meget at se på hos Bilka. Se vores udvalg af iPad tablets fra Apple, som findes i forskellige størrelser og farver – fantastisk til arbejde og fritid.

Computere og tablets til hjemmet eller rejsen

Hos Bilka.dk finder du et stort udvalg af bærbare computere, som dækker de fleste behov. Uanset om du skal bruge en lille fiks computer med lang batteritid, som er lige til at tage med på rejse. Eller om du har brug for en laptop med stor styrke så er der mange forskellige modeller at vælge imellem.

Er dit behov mere til en stationær computer på hjemmekontoret, eller arbejdspladsen, så har vi også mange modeller at vælge imellem

Printere, blæk og andet tilbehør

Sammen med vores store udvalg af computere, laptops og iPads, så finder du også et stort udvalg af tilbehør. Både, covers og sleves til iPads, men også printere og blæk, samt andet computer tilbehør.

TV og fladskærme

Uanset om det afgørende for dig er den nyeste teknologi, eller du blot ønsker at udskifte et tv med en ny billig fladskærm, så har vi rigtig mange muligheder. Her finder du den nyeste ultra HD teknologi i flere modeller, samt de frække buede skærme fra Samsung. Find din nye skærm her i alt fra 19" til 65".

Uanset om du ønsker at stille skærmen på fod eller montere den på beslag, så har vi rigtig mange forskellige modeller, som dækker de fleste behov.

Husholdningsmaskiner til alle tænkelige behov

Hos Bilka.dk finder du et stort udvalg af alt til husholdningen. Det gælder både mindre køkkenmaskiner, som brødristere, kaffemaskiner og strygejern. Du finder dog også et stort udvalg af hårde hvidevarer, fra kendte mærker som Bosch, Siemens og Voss.