Køb højtalere til god lyd på Bilka.dk
Køb højtalere til god lyd på Bilka.dk

Højtalere & lyd

En god højtaler er et absolut must-have, så du altid kan sætte lidt lækker lyd på hverdagen. Her på siden finder du vores samlede udvalg af højtalere og anlæg fra kendte mærker som bl.a. Sonos, JBL, Google og Sony. Gå på opdagelse i udvalget og find den højttaler der passer bedst til dig og dine behov.

SOUNDBAR - FÅ EN BEDRE OPLEVELSE MED DIT TV

Enhver lyd bliver optimeret med en soundbar på væggen eller under tv’et. Uanset om du bruger din soundbar sammen med tv'et eller som musikafspiller, så får du her en fantastisk lydoplevelse. På siden finder du vores store udvalg af soundbarer der kombinerer design og funktion.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til højtalere

Højtalere og god lyd til hjemmet

På Bilka.dk kan du hurtigt og nemt optimere din lydoplevelse - uanset om du er på farten, til fest eller slænger dig i sofaen. Vi ved nemlig hvor vigtigt det er, at lyden spiller maks - både når du ser film, hører musik eller lytter til din yndlingspodcast. Derfor har vi her på siden samlet et bredt udvalg af højtalere fra markedets bedste udbydere, som bl.a. JBL, Sonos, GoogleSony og Nordklang.
 

Højttalere til alle steder og behov

Valgmulighederne er mange, men uanset hvilken type højtaler du er på udkig efter, så kan du med garanti finde den her på Bilka.dk. I vores store udvalg finder du nemlig forskellige typer af højttalere til alle steder og typer af behov. Læs mere om vores spændende udvalg af højttalere herunder og find det bedste højtaler-match for dig i dag.

Gør TV-oplevelsen større med en soundbar og subwoofer

Hvis du skal bruge lyden til at fuldende TV-oplevelsen derhjemme har vi på Bilka.dk mange forskellige løsninger, herunder bl.a. gode soundbarer med og uden subwoofer. Skab den fedeste hjemmebiograf eller surround sound med vores spændende udvalg.

Tag trådløse højtalere med på farten

Hvis du vil have trådløs lyd, hvor du let kan streame musik fra din telefon eller tablet direkte til højtaleren, har Bilka.dk et stort udvalg af gode trådløse højtalere, der passer perfekt til dig. Vælg mellem forskellige forbindelser du kan streame til med vores Bluetooth højtalere og WiFi-højtalere, eller tag musikken med dig på farten med en af vores mange bærbare højtalere.

Elsker du at lytte til musik på farten, kan du med fordel også tage et kig på vores store udvalg af høretelefoner, hvor du finder alt fra helt små in-ear høretelefoner til store og smarte hovedtelefoner.

Gå all-in med HiFi-højttalere eller et fedt musikanlæg

Hvis du er på udkig efter et musikanlæg, finder du et stort udvalg fra anerkendte mærker her på Bilka.dk. Bilka har anlæg med og uden docking til iPhone, anlæg der kan vægmonteres, minianlæg og almindelige stereoanlæg. Du finder alt lige fra den simple ghettoblaster til designeranlægget. Du finder også mange boomboxe du nemt kan tage med på farten samtidig med, at de passer perfekt ind på børneværelset.

Hold dig opdateret med en klassisk radio

På Bilka.dk tilbyder vi et bredt udvalg af radioer. Vælg mellem alt fra små og store FM og DAB radioer til køkkenet, kontoret og hobbyrummet, til de klassiske (og for mange uundværlige) clockradioer til soveværelset. Vores udvalg er præget af et bredt udvalg af teknologier, som bl.a. internet radioer og WiFi-radioer, så du kan finde lige den model der opfylder dine behov.
 

Køb din nye højtaler på Bilka.dk

Med vores store udvalg af højtalere kan du både skabe den ultimative lydoplevelse hjemme i stuen og på farten. Gå på opdagelse i udvalget i dag og find de helt rette højtalere, som matcher dine musikbehov og skaber et unikt lydunivers i dit hjem. Bilka.dk har den rigtige lyd til dig.