Lær om de forskellige typer iPad el. tablet holdere

Er du træt af at sidde med tabletten i hånden? Så skal du investere i en holder til din tablet eller iPad

Søger du en tablet eller iPad holder, så er der visse overvejelser, du skal have gjort dig, så du finder den rette for dig og dine behov. Fx hvor skal holderen bruges henne, hvilken størrelse tablet skal den bruges til samt mange andre brugbare funktioner, der er værd at overveje.

I guiden her vil vi hjælpe dig med at vælge den rigtige iPad eller tablet holder, hvad end du skal bruge den i bilen, derhjemme eller til erhverv. Vi vil præsentere dig for de forskellige muligheder, der findes på markedet indenfor iPad holdere, så du netop foretager et velovervejet og velinformeret valg.

Populære holdere og beslag til tablets

 

Hvorfor investerer i en tablet holder?

Den primære grund til, at folk investerer i en tabletholder, skyldes, at den gøre det mere komfortabel at sidde med sin iPad, fordi du netop slipper for det at sidde med den fysisk. Du kan sidde eller stå mere bekvemt med både nakke, ryg og læn, da du ikke skal kigge nedad, men mere naturligt har blikket fremad.

Fælles for langt de fleste beslag og holder til tablets er, at de er universelle. Det vil sige, at de kan passe til forskellige tabletstørrelser og fra forskellige producenter, hvad end du har en iPad eller Android tablet.

Ved at investere i en stander, beslag eller holder til din tablet kan enheden bruges som evt. GPS i bilen, til at underholde børnene når I er på farten, eller hvis du ønsker en mere behagelig måde at sidde med din tablet på. Der er derfor mange fordele ved en tablet holder, hvad end den skal monteres på bordet, væggen eller i bilen.

 

Hvad skal iPad holderen bruges til?

Lige så vel som der findes forskellige tablets, findes der også forskellige tablet holdere. Du skal først og fremmest have klargjort, hvad tabletten, du ønsker en holder til, skal bruges til.

Skal den bruges som underholdning til passagerne på bagsædet, som navigation i forruden, skal den bruges til arbejde som en traditionel computer eller som digital kogebog til madlavning i køkken?

Uanset hvad du ønsker at bruge din tablet til, er det netop dét, du skal søge efter ved tablet holder, da de kommer med forskellige funktioner og egenskab. For der nemlig forskel på, om du investerer i en bordholder, vægholder, bilholder eller gulvstander.

Søger du en ny tablet?

Hos Bilka.dk har vi et stort sortiment af tablets og iPads, som er et fantastisk supplement både til hverdagen, studiet, arbejdet eller som underholdning. Udforsk vores udvalg fra populære brands lige her. 

Tablet holder til bilen

Mange investerer i en tablet holder, som skal bruges i bilen. Det er der også mange fordele i, da du som chauffør af gode grunde ikke kan sidde med tabletten i skødet – og slet ikke under kørsel.

Her kan du enten købe en iPad holder til montering med sugekop i ruden, så du kan bruge tabletten som navigation, eller til montering på nakkestøtten med en klemme, så du kan underholde bagpassagererne med bl.a. film, spil eller lignende under længere køreture.

Det er vigtigt, når du køber en bilsætholder til forruden, at den ikke står i vejen for dit udsyn under kørsel. Overvej derfor, hvorvidt der er plads til en tablet i ruden uden at være til gene, eller evt. invester i en iPad mini eller smartphone i stedet.

Du kan evt. også montere holderen på instrumentbrættet, luftkanalen eller kopholderen, hvor den slet ikke kommer i vejen for dit udsyn.

 

iPad holder til bord

Hvis du ønsker, at din iPad skal agere som en computer, kan det være en fordel at have en tablet holder til bordmontering. Derved kan du have din enhed ved hånden i den højde, som passer bedst for dig, og som er mere behagelig at være på, når man sidder ned.

En tablet holder til bordmontering fås enten med sugekop eller bordklemme, så du nemt og bekvemt kan rykke rundt på enheden, som det passer dig og efter behov. Den behøver derved ikke stå fremme hele tiden, men kun når du ønsker at bruge den.

Det er også en smart investering ved fx børnenes tablets, så den er fasttømret ét sted, og risikoen for, at den tabes, minimeres.

Tablet holder til væg

Med holder på væggen kan du have tabletten til rådighed, så du undgår, at den bliver snavset, ryger på gulvet eller på anden vis bliver udsat for en uhensigtsmæssig behandling. Her vil der som regel blive brugt beslag til formålet, så den netop er fasttømret ordentligt til væggen.

Det er mange situationer, hvor det kunne være oplagt med vægbeslag til ens iPad. Det kunne fx være på børneværelset, når børnene skal underholdes, men hvor du samtidig også har mulighed for at fjerne enheden, så du kan styre børnenes skærmtid.

Dernæst kan den blive brugt i køkkenet, på badeværelset eller i værkstedet, hvis du ønsker at høre musik eller se YouTube-videoer. Hvis du søger et tablet beslag til baderummet, skal du være opmærksom på, hvorvidt holderen er udviklet til den høje luftfugtighed.

 

Tablet stander til gulv

Det er også muligt at finde en tablet holder som gulvstander eller -stativ, der kan give dig en god arbejdshøjde, hvis du ikke ønsker at sidde ned med din tablet.

Det er ikke så tit, at dette er en løsning, mange private vælger at gå med, men for mange erhvervsdrivende og butikker kunne dette være en oplagt mulighed, så kunder og gæster kan benytte tabletten.

Husk også andet tablettilbehør

I dag findes der meget tilbehør til både Android tablets og Apples iPads, som kan gøre brugen af enheden bedre og mere personligt ift. ens behov. Indenfor tablettilbehør har vi tastaturer, kablere og opladere, skærmbeskyttelse samt meget andet.