Udforsk Smart belysning

Hop med på den nye, teknologiske bølge med Smart belysning. Den nyeste innovative opfindelse inden for belysningsløsninger til for eksempel dit hjem, erhvervsrum eller lignende kaldes Smart belysning. På Bilka.dk finder du en masse muligheder for Smart belysning ved at udforske vores udvalg her på siden.

Smart belysning - hvad skal du bruge?

Overvejer du at investere i smart belysning i din bolig? Så læs guiden her, så du ved, hvad du skal bruge for at installere et intelligent og trådløs lysstyringssystem i dit hjem. 

Hvad er smart home?

Vil du gerne have et intelligent hjem? I denne guide kan du lære mere om, hvad et smart home er, hvordan det fungerer og hvilke produkter du bl.a. kan købe for at skabe dig et smart og intelligent hjem.

Derfor kan Smart belysning fungere i dit hjem

Kender du det med, at du lige har sat dig ved spisebordet men har glemt at slukke lyset ude på badeværelset? Kunne det ikke være dejligt at ændre det skarpe lys i stuen til et mere behageligt, afdæmpet lys, når I sætter en god film på om aftenen? Hvad med at kunne indstille al lys til at slukke automatisk, når familien tager afsted om morgenen, så ingen skal bekymre sig over dyre elregninger på grund af forglemmelse?  

Med Smart belysning kan du styre alle pærer i for eksempel dit hjem med én fjernbetjening eller via en app. Det er nemlig, som navnet afslører, en supersmart løsning på belysningen i dit hjem. Mange Smart belysningsprodukter giver dig også mulighed for at ændre på lysstyrken og lysfarven. 

Du kan finde Smart belysning til din bolig på Bilka.dk

Det behøver ikke være en indviklet sag at installere Smart belysning i dit hjem. Der findes mange forskellige Smart lamper og pærer, så du kan gå på opdagelse og vælge den belysning, der passer til dit behov. Du kan læse mere om de forskellige produkter ved at trykke på en udvalgt vare her på siden. 

Hvis du har nogle lampeskærme, du er meget glad for, så behøver du ikke skifte dem ud for at få Smart belysning derhjemme. Du kan for eksempel nøjes med at købe Smart pærer. Du behøver altså ikke gå på kompromis med din stil, hvis du overvejer at gøre dit hjem Smart. 

Vi er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge! Vidste du, at du får gratis fragt ved køb over 1.000 kr., når du handler på Bilka.dk? Tag dit hjem med ind i det 21. århundrede med Smart belysning. Se også vores samlede udvalg af pærer, så du kan gøre dit hjem endnu mere hyggeligt.