Se Bilkas udvalg af konsoller og computerspil
Se Bilkas udvalg af konsoller og computerspil

Konsoller og spil

Få den ultimative gamingoplevelse med vores brede sortiment af anerkendte spil, konsoller og tilbehør til stærke priser. Du finder det hele her på Bilka.dk.

Se alle produkter

Mest populære spilserier

PlayStation® 5

Nyt design, nye controllere og meget mere garming. PlayStation 5 åbner et helt nyt kapitel indenfor gaming, som du ikke vil gå glip af.

Nintendo Switch

Nintendo Switch er designet til at passe til dit liv. På et øjeblik kan du omdanne den smarte konsol fra en stationær hjemmekonsol til et helt bærbart system. Spil alene eller sammen med dine venner og del din spilglæde med andre. Hav den med på farten eller connect til den til dit TV derhjemme.

SPILLEKONSOLLER FOR DUMMIES – HVILKEN KONSOL SKAL DU KØBE?

Søger du en konsol? Så har vi den perfekte guide til dig! Her kan du få en overordnet introduktion til spillekonsoller, samt give dig et godt overblik over de forskellige konsoller på markedet. Læs både om PlayStation, Xbox og Nintendo Switch her.

Alt i konsoller og konsolspil

En spillekonsol er alletiders underholdning for hele familien, og her i sortimentet af konsoller og konsolspil finder du altid noget for enhver smag. Spørger du os, bør du vælge konsol og konsolspil fordi:

  • Du får adgang til timevis af sjove og lærerige udfordringer
  • Du får mulighed for at spille både alene og sammen med andre
  • Alle – både børn og voksne i alle aldre – kan være med

Der findes efterhånden en bred variation af konsoller og spil på markedet, og det giver dig mulighed for at vælge lige den konsol, du synes allerbedst om. Skal det være Playstation 4 eller Xbox, der snart skal flytte hjem til dig? Tag et kig på de forskellige muligheder inden for konsoller her på siden, og vælg din favorit. Det er også her, du finder alt i konsolspil til din nye konsol, så husk at få dem med i bestillingen, så du har adgang til de bedste spil allerede fra starten.

Se bl.a. vores store udvalg af konsoller, spil og tilbehør til Playstation 5Playstation 4, Nintendo Switch og Xbox. Undgå udsolgte spil ved at forudbestille de allernyeste spil.

 

Timevis af underholdning med konsoller for enhver smag

Det er fantastisk, hvor mange muligheder der ligger og gemmer sig i konsollernes verden, og hvor meget producenterne formår at forny sig gang på gang i udviklingen af nye produkter. Du kan både få helt klassiske konsoller, hvor spillet primært foregår stillesiddende, samt mere aktive konsoltyper, hvor spillet godt kan give lidt sved på panden og rent faktisk fungere som en del af dagens motion. Hvilken type af konsol er du mest til? Du finder den her i udvalget, hvor du kan gå på opdagelse blandt konsoller af både nyere og ældre dato. Vi har konsoller for enhver smag og til alle behov, så hold dig endelig ikke tilbage, hvis du ønsker dig masser af underholdning for hele husstanden.

 

Vælg din konsol, og bestil den online på Bilka.dk i dag

Måske du allerede har en idé om, hvilken af vores konsoller du drømmer om, men det kan også være, at du har brug for lidt inspiration i form af flere forskellige konsoller at vælge imellem. Det får du her hos Bilka.dk, hvor vi har samlet et bredt udvalg af forskellige konsoller samt tilhørende konsolspil til både børn og voksne. Her kan du nemt dykke ned i sortimentet og lade dig begejstre af de mange muligheder for god underholdning for store og små. Vælg din konsol samt en stribe gode konsolspil, og bestil i dag!