Smart plugs

Mangler du en smart plug til dit Smart Home-system? Så kan du med fordel tage et kig på udvalget på Bilka.dk. Vi har nemlig smart plugs, som du kan forbinde med Google Assistant og Amazon Alexa. Vælg din favorit, og bestil online. 

Smart plugs - gør din almindelige elektronik smart i en fart 

Et smartstik til dit hjem er en utrolig let måde at forbinde eksempelvis dine almindelige lamper med dit Smart Home-system. Så kan du tænde for lyset på både din smart belysning og dine normale lamper samtidig og nyde alle funktionerne ved et Smart Home. Derudover kan du nemt og hurtigt slukke for strømmen på alle elektroniske enheder, som er forbundet med smart plugs.  

Udforsk sortimentet af smart plugs på Bilka.dk, og bestil det, du mangler. Du kan selvfølgelig også finde helt almindelige stikdåser, hvis du foretrækker dén type.  

 

Gør brug af flere praktiske funktioner med smart plugs 

Med en smart plug kan du ikke bare gøre dine almindelige enheder smarte. Du får også mange andre funktioner, som du kan få glæde af. Blandt andet kan du forudindstille en tidsplan for automatisk styring af dine enheder, så dine enheder tænder og slukker på samme tid hver dag. Eller sæt dine smarte stik til udefunktion, så dine enheder bliver slået til og fra på forskellige tidspunkter, hvilket får det til at ligne, nogen er hjemme. 

Lyder en smart plug som noget for dig? Så udforsk udvalget her på siden, og find din favorit med uundværlige smarte funktioner.  

 

Udnyt stemmestyring ved dine smart plugs 

Har du Amazon Alexa eller Google Assistant i dit hjem? Så kan du selvfølgelig også forbinde vores udvalg af smartstik til dine stemmestyringsenheder. På den måde skal du blot fortælle, om stikket skal tændes eller slukkes, og du behøver dermed ikke at klikke eller trykke på stikket. Så bliver det ikke meget lettere at styre din elektronik i hjemmet.  

 

Find andre smarte produkter på Bilka.dk 

På Bilka.dk kan du også finde andre smarte produkter fra blandt andet WiZ, Philips Hue og andre mærker. Vi har blandt andet flere produkter inden for smarte lamper og smarte pærer. Så kan du nemt få alt udstyret i orden til dit Smart Home. 

Hvad er smart home?

Vil du gerne have et intelligent hjem? I denne guide kan du lære mere om, hvad et smart home er, hvordan det fungerer og hvilke produkter du bl.a. kan købe for at skabe dig et smart og intelligent hjem.