Smart Home produkter på Bilka.dk
Smart Home produkter på Bilka.dk

Smart Home

Hvad er Smart Home? Begrebet Smart Home dækker over produkter til intelligent styring af dit hjem. Med Smart Home kan du f.eks. tidsstyre din kaffemaskine, robotstøvsuger eller tænd og sluk på dine lamper. De mange intelligente muligheder gør din hverdag nemmere, mindsker din elregning og er med til at skabe tryghed når du ikke er hjemme. Hos Bilka.dk har vi et stort sortiment til det intelligente hjem.

Kategorier

Populære mærker

Hvad er smart home?

Vil du gerne have et intelligent hjem? I denne guide kan du lære mere om, hvad et smart home er, hvordan det fungerer og hvilke produkter du bl.a. kan købe for at skabe dig et smart og intelligent hjem.

Smart belysning - hvad skal du bruge?

Overvejer du at investere i smart belysning i din bolig? Så læs guiden her, så du ved, hvad du skal bruge for at installere et intelligent og trådløs lysstyringssystem i dit hjem. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til Smart Home

Skab Smart Home hjem

Via en app på din telefon kan du programmere dit hjem efter dine ønsker og behov. Hele huset er koblet op på dit netværk og kan fjernstyres via din mobil. Reglerne for hvordan dit hjem skal agere indstiller du selv. Du bestemmer hvad der skal ske og hvornår samt hvilke funktioner du vil benytte dig af.

Det intelligente hjem giver dig en række muligheder;

  • Energi: Hvis du udstyrer dit hjem med intelligente løsninger kan du på sigt spare både energi og penge. Faste installationer som f.eks. el, vand, varme og lys kan styres via Smart Home systemer og husstandens forbrug kan herved justeres således at det arbejder allermest energivenligt. Dvs. at varmen i huset selv justerer sig efter behov og husets smart LED pærer selv kan registrere om der er nogen hjemme – og hvis ikke, slukke af sig selv.

  • Sikkerhed: Det intelligente hjem kan være med til at skabe tryghed i hverdagen. Via kameraer og alarmer kan du via din smartphone følge med i, hvad der sker i dit hjem imens du ikke er hjemme. Mens du sidder på dit arbejde kan du holde øje med om dine børn er kommet godt hjem fra skole eller lukke gæster ind i huset, som ikke har en nøgle.

  • Underholdning: Du kender sikkert allerede smart TV’et som kan streame netop de tv udsendelser du ønsker at se. Ydermere kan du få musikanlæg og højttalere, som kan styres via din smartphone og du kan afspille præcis den musik du ønsker.

  • Husholdning: Det nyeste indenfor intelligente hjem er den intelligente husholdning. Forestil dig at vågne op hver morgen til duften af friskbrygget kaffe. Kaffemaskiner du kan time til at starte når du ønsker samt hvidevarer og andre ting til køkkenet, som kan holde styr på madvarernes udløbsdatoer og bestille nye varer, hvis der er behov for det.

Se hele udvalget af Smart Home produkter her på Bilka.dk.