Sony

Sony er en førende global udvikler af produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til både forbrugere og professionelle markeder. Sony er kendte for deres audiovisuelle produkter såsom BRAVIA(tm) LCD High Definition (HD) TV, Cyber-shot(tm) digitalkameraer, Handycam® videokameraer, “a” (Alpha) digital SLR-kameraer, Xperia tablets og Walkman MP3-afspiller samt professionelt HD udstyr til broadcasting.

Kategorier

Topkvalitet fra Sony

Det globalt orienterede kvalitetsmærke Sony udvikler produkter inden for både lyd, billede, video og kommunikation. Mobiltelefoner, tv, kameraer, tablets og musikafspillere er blot nogle af de mange teknologiske mesterværker, som det veletablerede og verdenskendte mærke har budt på. Som kunde vil du, uanset hvilket produkt, du vælger fra Sony, få:

  • Teknologisk topkvalitet
  • Innovativt design
  • Høj brugervenlighed

Teknologien er altid den sidste nye og spiller derfor problemfrit sammen med anden teknologi og andre online produkter. Designet er nyskabende og forener både æstetik og funktionalitet, så det nyeste inden for eksempelvis mobiltelefoner ikke bare handler om udseende.

Den høje brugervenlighed sikrer, at du også som uerfaren bruger kan få glæde af alle de teknologiske fordele ved Sony produkter.

Hvorfor er Sony kendt for god lyd og billede?

Mærket er kendt internationalt for den høje kvalitet inden for både lyd og billede, fordi Sony altid anvender det sidste nye teknologi og forstår, hvad du som kunde vil have. Billedkvaliteten på tv rangerer blandt verdens bedste, fordi Sony benytter sig af sit eget udviklede High Definition Bravia-koncept, der gengiver billeder knivskarpt og livagtige.

Lyden fra højtalere, soundbars og musikanlæg fra Sony klinger uforstyrret igennem markedets bedst udviklede musikenheder, og både lyd og billede forenes på bedste vis i Sonys udvalg af mobiltelefoner og DVD- og Blu Ray afspillere. Bilka.dk har naturligvis det hele i det store sortiment af elektronik fra Sony, og du finder altid skarpe priser – og mange af dem.

Design og funktionalitet forenes

Udseendet betyder noget – også for teknologisk avancerede produkter fra Sony. Er du på udkig efter en lækker bluetooth højtaler til værelset eller en smart DAB-radio til køkkenet, behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten, hvis du vælger en Sony-model.

Retro-inspirerede DAB-radioer med transistor-look og multifarvede bluetooth højtalere til enhver indretning, er nemme at finde i det store udvalg af Sony produkter hos Bilka.dk.